Antena Căutare

Cel mai „frumos” cadou la majorat! Și-a rugat amicul să-i aleagă un tatuaj și când a văzut ce i-a apărut pe picior a avut șocul vieții!

Tânăra din imaginea de mai sus a avut încredere maximă în colegul ei de școală și atunci când a împlinit vârsta majoratului a luat decizia de a se tatua. Pentru că era nehotărâtă, Elle i-a spus bunului amic să aleagă ceva pentru ea, convenția fiind ca fata să vadă doar rezultatul final

Tânăra din imaginea de mai sus a avut încredere maximă în colegul ei de școală și atunci când a împlinit vârsta majoratului a luat decizia de a se tatua. Pentru că era nehotărâtă, Elle i-a spus bunului amic să aleagă ceva pentru ea, convenția fiind ca fata să vadă doar rezultatul final.

Elle și Tavian au mers la un salon de tatuaj și acolo s-a întâmplat „nenorocirea”. Băiatul a ales ca fata să fie tatuată cu o inimă pe care să apară numele Tavian Palacios. Când a văzut ce i s-a desenat pe piele, Elle s-a înfuriat teribil și a renunțat la prietenia cu al său coleg.

O tânără a cheltuit o avere ca să se transforme într-o păpușă de plastic! Privești și te minunezi... TOP 3 ZODII care vor simţi, din nou, fiorii iubirii! Nativii care se vor îndrăgosti până peste cap în luna mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x