Antena Căutare

Cel mai puternic om din lume a socat audienta la Acces Direct! A tras cu dintii un autocar! (VIDEO)

Cel mai puternic om din lume, detinatorul a numeroase recorduri mondiale, Georges Christen, a venit la Acces Direct pentru o demonstratie incredibila de forta!

Numeroase vedete au venit in platoul de la Acces Direct pentru a asista la demonstratia de forta oferita de Georges Christen. Printre acestia se numara Catalin Bordea, Sabina Iosub si Niels Schnecker, Crina Abrudan, Geanina Ilies, Roxana Vancea, Mirela Boureanu Vaida, Aurelian Temisan, Daniel Buzdugan, Rica Raducanu, Lora si Daniela Crudu.

Georges Christen provine din Luxemburg si a batut 23 de recorduri mondiale la forta. El poate sa indoaie cuie, sa traga cu dintii avioane, trenuri si vase. De asemenea, poate rupe cu mainile goale o carte de telefoane, sau poate indoi o tigaie in doar cateva secunde.

Georges a aratat, in direct, la Acces Direct, forta pe care o detine. El a tras cu dintii o motocicleta pe care s-au urcat Buzdugan, Vancea, Crudu si Bordea.

De asemenea, cel mai puternic om din lume i-a dat palpitatii Simonei Gherghe. Prezentatoarea s-a suit pe o masa, iar Georges a ridicat-o cu dintii. "A fost floare la ureche", a spus acesta.

Iar asta a fost doar incalzirea...

A urmat o masina in care se aflau trei persoane, plus Bordea pe capota. Si-a pus calusul special in gura si a inceput sa traga, fara a intampina vreo dificultate.

Georges a socat prin forta lui! Bizar este faptul ca el e vegetarian. Vrea sa se mentina in forma, de aceea face si un antrenament special. La Acces Direct, el a gustat din preparatele facute de Nicolai Tand, jurat la Top Chef.

El a oferit si cateva detalii picante despre viata sa. Iubita si-a cunoscut-o la unul din show-urile sale. Ea se afla in public, iar el a chemat-o pe scena pentru a-i fi asistenta. De atunci, nu a mai scapat-o din ochi.

Aurelian Temisan a fost urmatoarea vedeta care a intrat pe mainile lui Georges. Acesta l-a ridicat cu dintii de jos!

Insa forta lui Georges nu se limiteaza la atat. Cu aceeasi usurinta, el a tras cu dintii o masina de teren, sub privirile uimite ale invitatilor!

De departe, punctul culminant al serii a fost momentul in care Georges s-a "luptat" cu un autocar. Si-a incordat toti muschii si a miscat autovehiculul pentru cativa metri.

Expozitia “The Human Body”, record de vizitatori la Muzeul Antipa!... Pizza la tine acasa, la un buton distanta, cu ajutorul unui magnet de frigider...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x