Antena Căutare

Cel mai urât pom de Crăciun se află la Montreal și a revenit în peisaj! Internetul nu se mai satură de glumit pe seama lui!

Bradul de Crăciun din Montreal a revenit în peisaj și oamenii de pe internet au început iar să se întreacă în glume pe seama acestuia!

Bradul de Crăciun din Montreal a revenit în peisaj și oamenii de pe internet au început iar să se întreacă în glume pe seama acestuia!

Cunoscut ca fiind „cel mai urât brad din lume”, acesta a devenit vedetă încă de anul trecut, când publicațiile de pretutindeni și gurile rele de pe diferite rețele de socializare au dezbătut intens subiectul.

Dacă în 2016 locuitorii orașului au fost dezamăgiți de faptul că bradul era prea lung și prea subțire, parcă în 2017 organizatorii au făcut tot posibilul să aleagă un alt exemplar demn de atenția celor din jur: unul și mai bizar!

„Ar putea să devină o tradiție în Montreal. În loc să avem un brad magnific, noi să preferăm unul cu o personalitate ciudată, dar original și adevărat simbol pentru orașul nostru”, a declarat pentru presă Philippe Pelletier, unul dintre cei care s-au ocupat de decorațiunile de Crăciun din Montreal.

Horoscopul turcesc nu te minte niciodată! Ce zodie ești, în funcție de ziua în care te-ai născut!

Cum arăta exemplarul de anul trecut?

Un șofer supărat a provocat un accident intenţionat pentru a-şi demonstra...punctul de vedere! Ce le-a spus polițiștilor... Celebra prezicătoare Carmen Harra a prezis moartea actriței Stela Popescu! „Așa văd eu lucrurile și sper ca, de data ace...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x