Antena Căutare

Cercetatorii britanici au decis: Ploile torentiale provoaca dureri stomacale

Daca oamenii de stiinta americani sau cercetatorii britanici nu s-ar fi nascut, ar fi trebuit inventati! Practic, sunt in stare sa studieze orice. De la viteza cu care clipeste un bichon si pana la efectul paralelismului cailor ferate asupra fazelor Lunii.

Unde-i ploaie, e rost de probleme cu stomacul. Cercetatorii britanici n-au nicio indoiala. Mai ales ca materialul de lucru le-a venit in fluviu, cu toate inundatiile din ultima vreme.

Socoteala lor e simpla, iar rezultatul impermeabil la contestatii. Ploile torentiale inseamna inundatii. Inundatiile inseamna canalizari in moarte clinica. Iar asta inseamna, ati ghicit, germeni si bacterii facand surfing prin torente. O pictura de apa inghitita din greseala, ca sa plecam de la premisa de nevinovatie, e bomba pentru stomac, spun autorii studiului. Si de aici sa te tot tii. De burta, in principal. Simptomele sunt binecunoscute, va veti spune.

E doar o impresie. Pentru ca cercetatorii sunt decisi sa desluseasca inclusiv misterele din lucrurile simple. Cum ar fi senzatia de voma. E motivul pentru care l-au inventat pe robotul Larry. Larry-cel-care-vomita, pe numele complet.

Ce stie sa faca Larry e limpede ca apa neinfestata. Iar reprizele lui de rau ii ajuta pe oamenii de stiinta sa desluseasca in detaliu mecanismul intregului proces.

Studiul merge brici. Larry nu face fite, ca voluntarii umani. Si, tot spre deosebire de ei, nu are nevoie de nicio bacterie ca sa isi faca treaba. Nici macar de vreo betie sanatoasa...

foto: Hepta.ro

Cea mai SLABA femeie din lume, la Acces Direct: Are 39 de ani si doar 25 DE KILOGRAME!... Un incepator in ale zborului a facut o aterizare spectaculoasa, pe doua roti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x