Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Cerere în căsătorie la cele mai înalte standarde! A trimis inelul de logonă în spațiu, pentru aleasa inimii lui! VIDEO

Un pilot al Forțelor Aeriene ale Statelor Unite ale Americii a făcut o cerere în căsătorie la cele mai înalte standarde. A trimis inelul de logodnă în spațiu, înainte de a i-l oferi iubitei lui.

Cerere în căsătorie, cu un inel trimis în spațiu.

Pilotul, Stuart Shippee, din Missouri, a plănuit totul, astfel încât iubita lui, Marie Lisman, să nu afle nimic. De față cu câțiva prieteni de-ai lor, pilotul a spus că încearcă să trimită o monedă în spațiu, cu ajutorul unui balon meteorologic, căruia i-a atașat și o cameră de filmat.

Însă, cu câteva secunde înainte de a lansa balonul meteorologic, pilotul a înlocuit moneda cu un inel de logodnă – o imitație a celui real, ca să nu riște să piardă bijuteria cu care voia să șîși ceară iubita în căsătorie.

Pilotul a explicat că l-au ajutat în acest experiment inedit atât diploma lui în inginerie, cât și antrenamentul de pilot.

Citește și: Dragoste în vremea coronavirusului! Cea mai tristă nuntă! Cum și-au spus „da” un mire și o mireasă! Video

Înainte de a lansa în spațiu inelul, pilotul a făcut mai multe încercări, în care a folosit monede, deoarece avea o singură șansă ca să îi iasă cererea de căsătorie inedită – avea la dispoziție un singur weekend liber cu iubita lui.

Cum a găsit logodnica lui inelul

Imaginile video surprinse de camera atașată balonului meteorologic, lângă inelul de logodnă fals, sunt splendide. Balonul a ajuns la peste 27 de kilometri, altitudine, în atmosferă.

Citește și: Au vrut să moară împreună, după 50 de ani de căsnicie! „A făcut tot ce a putut ca ei să îi fie bine. Nu puteau trăi unul fără altul” – Foto

Ulterior, logodnicii au petrecut o zi întreagă căutând „moneda” – înlocuită cu inelul de logodnă fals, cu autorul unui GPS atașat. Viitoarea mireasă și-a găsit inelul fals într-un lan de porumb. Când a făcut descoperirea, în august, pilotul s-a așezat în genunchi în fața ei și a cerut-o de soție cu adevăratul inel de logodnă.

„Am rămas fără cuvinte! După ziua lungă și căutarea dificilă, am fost extrem de fericită că încheierea a fost atât de specială”, a spus Marie Lisman, care a acceptat cererea în căsătorie.

Recomandari