Antena Căutare

Clipul care a îngrozit internetul și a creat controverse. O tânără cade în lava fierbinte a unui vulcan, făcându-se scrum: "Mă întreb cine filma, în timp ce fata aia murea", "Este un fake!"

Un clip care circulă în mediul online a reuşit să împartă internauţii în două tabere. Unii spun că ar fi vorba despre un fake, în timp ce alţii sunt extrem de revoltaţi, la vederea imaginilor. 

Un clip care circulă în mediul online a reuşit să împartă internauţii în două tabere. Unii spun că ar fi vorba despre un fake, în timp ce alţii sunt extrem de revoltaţi, la vederea imaginilor.

Aceştia din urmă îl acuză şi îl jignesc pe cel care a filmat întreaga scenă, care pare reală, în timp ce în cealaltă tabără se fac glume pe seama filmuleţului.

În imagini, apare o tânără care, se pare, alunecă şi cade în lava unui vulcan. Însă internauţii sunt extrem de sceptici în fața clipului cu pricina. Aceştia sunt de părere că este vorba despre o "făcătură", prost realizată, întrucât fata nu ar fi putut sta pe roca încinsă de sub picioarele ei. Singurul scop este atragerea atenţiei, spun ei.

În schimb, există oameni care se agită şi sunt revoltați de atitudinea celui care a filmat întregul moment şi care, dacă totul ar fi real, nu a ajutat-o.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oamenilor nu le-a venit să creadă! O tartă cu fructe, veche de 106 ani, găsită "perfect conservată" într-un ad... Ultima fiță, în materie de fashion! Domnișoarele defilează la piscină, în costume de baie cu fața lui Putin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x