Antena Căutare

Comoara care zace pe fundul mării lângă Cazinoul din Constanța. Cântărește peste 350 de kilograme

În zona Cazinoului din Constanța apare un muzeu subacvatic. Două statui, care cântăresc peste 350 de kilograme, au fost coborâte pe fundul mării de către un scafandru.

colaj de imagini cu lucruri gasite pe fundul marii Galerie
În zona Cazinoului din Constanța apare un muzeu subacvatic. Două statui, care cântăresc peste 350 de kilograme, au fost coborâte pe fundul mării de către un scafandru. | Antena

În urmă cu trei ani, Pascale Roibu s-a gândit să facă o expoziție în Marea Neagră. Prima sa încercare s-a soldat cu un eșec.

Comoara care zace pe fundul mării lângă Cazinoul din Constanța. Cântărește peste 350 de kilograme

Artistul a comandat o statuie din lemn de plop a poetului roman Ovidius Naso şi a scufundat-o în 2019. După ceva timp, a adus-o la suprafaţă pentru că şi-a dat seama că putrezeşte. A realizat chiar el una identică, dintr-un material care rezistă mai bine eroziunii la adâncime. Apoi a trecut la a doua lucrare.

Mai multe detalii despre acest subiect găsiți pe observatornews.ro.

Drama femeii care a câștigat la Loto. Credea că banii îi vor aduce fericirea, dar viața ei a luat o turnură tragică... Cea mai sexy bunicuță din lume a făcut furori la plajă. Cum arată chipul femeii și ce vârstă are, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x