Antena Căutare

Confesiunile unei dame de companie: „Câștig un milion de dolari pe an. Sunt educată, inteligentă și asta am vrut să fac ”

Femeia care susține că este cea mai bine plătită damă de companie a vorbit, fără perdea, despre viața într-un bordel legal. Pentru a se bucura de serviciile oferite, clienții ei trebuie să scoată din buzunar cel puțin două mii de dolari.

Femeia care susține că este cea bogată damă de companie a vorbit, fără perdea, despre viața într-un bordel legal. Pentru a se bucura de serviciile oferite, clienții ei trebuie să scoată din buzunar cel puțin două mii de dolari.

„Din punctul meu de vedere, nu există nimic mai satisfăcător decât munca într-un bordel legal”. Acesta este primul lucru pe care Alice Little vrea ca oamenii să îl știe despre ea. Tânăra de 27 de ani susține că este cea mai bine plătită damă de companie din Statele Unite.

Confesiunile unei dame de companie: „Câștig un milion de dolari pe an. Sunt educată, inteligentă și asta am vrut să fac ”

Alice s-a născut în Irlanda. Când avea cinci ani, familia ei s-a mutat în Nevada, Statele Unite. S-a apucat de „meserie” în 2016. Prezentul ei este departe de visurile din copilărie, dar femeia insistă că nu este o victimă a unei vieți grele. „Sunt educată, inteligentă. Am avut de unde alege și asta am vrut să fac. M-am îndrăgostit de această meserie pentru că îmi dă ocazia să îmbin plăcerea de a interacționa cu oamenii cu emoții puternice.”

În cei doi ani de când lucrează la bordelul Moonlite Bunny Ranch, Alice s-a specializat pe ședințele de terapie pentru cupluri. O oră cu ea costă cel puțin 2.000 de dolari. Ea mai oferă lecții de BDSM, tehnici și jocuri erotice și îi ajută oamenii să depășească „rușinea pe care virginii o simt în zilele de azi”. Atunci când nu este la bordel, ea lucrează ca instructor de educație sexuală, postând articole și videoclipuri pe Internet.

Confesiunile unei dame de companie: „Câștig un milion de dolari pe an. Sunt educată, inteligentă și asta am vrut să fac ”

În decembrie 2018, dama de companie reușise să câștige un milion de dolari în doar 12 luni.

Întrebată dacă nu îi este dificil să se apropie și să întrețină relații sexuale cu oameni de care nu este atrasă fizic, Alice a avut un răspuns surprinzător. Tânăra se identifică ca fiind sapiosexuală - o orientare sexuală în care oamenii sunt atrași sexual nu de aspectul fizic al partenerului, ci de inteligența acestuia.

„Ca sapiosexuală, sunt atrasă de mintea oamenilor, nu de corpul lor. Nu îmi este deloc rușine cu sexualitatea mea, ador să încerc experiențe noi, cu una sau mai multe persoane în același timp”, a explicat ea.

Hărţi detaliate de prevenire a epidemiilor, create cu ajutorul inteligenţei artificiale... Hope, tânăra balerină care nu a încetat să spere că poate învinge boala: „Multumesc, mami, pentru tot ce ai făcut pentru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x