Antena Căutare

Coronavirus COVID-19, tratat cu vitamina C. Anunțul făcut de oamenii de știință din China: ”Efectele sunt de zece ori mai puternice!”

Noul tip de coronavirus COVID 19 poate fi tratat cu o cantitate mare de vitamina C, însă nu administrată pe cale orală, ci intravenos, întrucât efectele sunt de zece ori mai puternice, potrivit experților din China. 

Coronavirus COVID-19, tratat cu vitamina C. Anunțul făcut de oamenii de știință din China: ”Efectele sunt de zece ori mai puternice!”
Coronavirus COVID-19, tratat cu vitamina C. Anunțul făcut de oamenii de știință din China: ”Efectele sunt de zece ori mai puternice!”

Guvernul de la Shanghai a recomandat tratarea coronavirusului cu vitamina C, însă administrată pe cale intravenoasă, aceasta fiind cea mai sigură și eficientă metodă antivirală.

Potrivit experților din China, doza recomandată variază în funcţie de gradul de severitate şi complicaţii, de la 50 la 200 de miligrame per greutatea corporală, pe zi. Aceste doze sunt aproximativ de la 4,000 la 16,000mg pentru un adult, administrate intravenos.

Citește și: Totul despre evoluția coronavirus în România. Ultimele măsuri luate de autorități

”Pe data de 20 februarie 2020, alţi patru pacienţi cu pneumonie coronavirală severă şi-au revenit la spitalul din Tongji. Dozele crescute de vitamina C care au fost administrate au venit cu rezultate bune.

Credem că pentru pacienţii în stare critică, cu pneumonie severă, tratamentul cu vitamina C trebuie iniţiat cât mai repede. În urma administrării s-au putut observa efecte antioxidante, reducerea răspunsului inflamatoriu şi îmbunătăţirea funcţiei endoteliale.

E oficial! Simulările pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat, amânate din cauza coronavirusului. Toate școlile din țară au fost închise pentru opt zile

Numeroase studii au arătat că dozele de vitamina C au legătură cu efectul tratamentului. Dozele crescute de vitamina C nu îmbunătăţesc doar nivelul antiviral, ci previn şi tratează afecţiunile acute ale plămânilor şi bolile respiratorii acute”, se arată într-un comunicat oficial emis de Spitalul Universităţii Xi’an Jiaotong.

Peste 110.000 de persoane, infectate cu noul coronavirus la nivel mondial

La nivel mondial, peste 110.000 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus (2019-nCoV), iar dintre acestea peste 4.500 au murit.

Luni seară, întreaga Italie a fost plasată în carantină de autorități, după ce numărul îmbolnăvirilor și al deceselor a crescut alarmant.

Toată Italia intră în carantină din cauza coronavirusului! Premierul cere italienilor să stea acasă

Autoritățile sanitare din Peninsulă au raportat, astăzi 97 de noi cazuri mortale. Bilanțul epidemiei din Peninsulă urcă la 463. Într-o săptămână, numărul persoanelor infectate în Italia a crescut la peste 9.000, iar printre pacienți se numără șeful Armatei.

Caz fără precedent: Femeia a cărei vezică urinară produce alcool, deși nu-l consumă... Sfaturile lui Topârceanu de acum 100 de ani pentru epidemie: ”Nu sărutați nici mână, nici gură, nici...nimic!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x