Antena Căutare

Cum arată cel mai mare porc din România, de 700 de kilograme, Marcel. Cu ce a fost crescut de l-a întrecut pe Jardel

Cel mai mare porc, de 700 de kilograme, care îl depăşeşte pe Jardel, a fost sacrificat astăzi în Craiova. Marcel cântărește peste 700 de kilograme. Proprietarul, un inginer agronom, și-a propus ca anul viitor, de Crăciun, porcul din gospodăria sa să depăşească o tonă.

colajfoto cu porcul marcel de 700 de kg din craiova Galerie
Recordul pentru cel mai mare porc crescut la noi în țară a fost înregistrat în curtea unui craiovean. Ștefan Dobre, un inginer agronom de profesie, l-a crescut pe Marcel la propria fermă timp de doi ani. | Captură Video Antena 3 CNN

Recordul pentru cel mai mare porc crescut la noi în țară a fost înregistrat în curtea unui craiovean. Ștefan Dobre, un inginer agronom de profesie, l-a crescut pe Marcel la propria fermă timp de doi ani.

Cu ce a fost crescut porcul Marcel de a ajuns la 700 de kilograme. Ce i s-a dat să mânânce

Craioveanu declară că animalul său nu a avut nevoie de vreo masă specială pentru a crește atât de mult în greutate. A fost crescut cu porumb și cele avute prin curte, a spus inginerul agronom pentru Antena 3 CNN.

Animalul din rasa Marele Alb a fost sacrificat cu trei zile înainte de Crăciun. Gospodina din familia craioveanului spune că secretul este “să pui suflet pentru ceea ce pui pe masă”.

Ei preconizau că animalul va ajunge la 450, 500 de kg, însă așteptările lor au fost depășite cu mult. Marcel l-a întrecut pe Jardel, porcul declarat săptămâna aceasta cel mai mare porc, a fost depășit!

Citește și: Cât mai costă un kilogram de porc, proaspăt tăiat. Suma pe care trebuie să o scoți din buzunar, comparativ cu prețul din comerț

Proprietarul și-a propus ca anul viitor, de Crăciun, porcul din gospodăria sa să depășească o tonă.

Citește și: Ce ingredient secret pun gospodinele pentru o pomana porcului fragedă și gustoasă

Marcel s-a dovedit a fi un porc remarcabil, crescând până la o greutate impresionantă de aproape 7000 de kg. Acest record a fost înregistrat de comunitate și a devenit un subiect de discuție popular. Dobre a fost felicitat pentru munca sa dedicată și pentru îngrijirea minuțioasă a porcului său.

Este clar că Marcel a fost un porc deosebit pentru familie și că Dobre a avut grijă de el într-un mod excepțional, contribuind la înregistrarea acestui record impresionant.

Citește și: Cât costă 1 kg de șorici acum și cât a ajuns să coste 1kg de slănină de porc. Prețurile la care românii se uită dublu

Un test de inteligență simplu și rapid. Poți găsi pasărea ascunsă din imagine? Ai doar 15 secunde la dispoziție... Doi părinți vor sărbători primul lor Crăciun împreună cu cei mai mici gemeni prematuri, acasă. Nimeni nu le dădea vreo ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x