Antena Căutare

Cum arată femeia care refuză să îmbătrânească! Are un fiu de 22 de ani, dar toți cred că e iubitul ei!

Are un fiu de 22 de ani, dar toată lumea crede că e iubita lui. Aceasta este femeia care refuză să îmbătrânească!

Are un fiu de 22 de ani, dar toată lumea crede că e iubita lui. Aceasta este femeia care refuză să îmbătrânească!

Toate aceste lucruri au ajutat-o pe doamna Liu să îşi construiască un corp cu care chiar şi supermodelele de talie internaţională ar concura greu!

Doamna Liu este, de asemenea, o persoană plină de compasiune și face acte de caritate. Ea dăruieşte sânge în fiecare an, de ziua sa de naştere!

Liu a spus că prin regimul său dur de antrenament, chiar şi la temperaturi scăzute, și-a întărit caracterul și s-a transformat în persoana puternică care este astăzi.

Privind planurile sale de viitor, femeia are două obiective: să călătorească în toată lumea şi să arate la fel de bine chiar şi la vârsta de 80 de ani!

Mama ce refuză să îmbătrânească îşi doreşte să devină un exemplu pentru a încuraja cât mai multe femei să facă exerciţii fizice în mod regulat pentru a rămâne veşnic tinere!

Povestea lui Saroo din "LION", trasă la indigo! Cum s-au regăsit două surori românce după zeci de ani. Soarta ... Mihai Morar a început emisiunea într-un mod unic! Prezentatorul şi asistenta lui au făcut show pe două roţi, în platou!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x