Transformarea șocantă a unei femei care și-a scos ȘASE COASTE ca să arăte ca Femeia Fantastică!

Pixee Fox, o tânără preocupată de frumos și îndrăgostită de Wonder Women (Femeia Fantasică), a luat o decizie drastică. A vrut cu ardoare să arăte precum ea, așa că și-a scos nu mai puțin de șase coaste, transformarea fiind de-a dreptul șocantă.

Pixee Fox, o tânără preocupată de frumos și îndrăgostită de Wonder Women (Femeia Fantastică), a luat o decizie drastică. A vrut cu ardoare să arăte precum ea, așa că și-a scos nu mai puțin de șase coaste, transformarea fiind de-a dreptul șocantă.

Pixee Fox, o tânără în vârstă de 27 de ani, a cheltuit nu mai puțin de 500.000 de lire sterline pe intervenții chirurgicale, în cărora medicii i-au exitirpat șase coaste. Totul, ca să arăte ca Femeia Fantastică, după cum a mărturisit ea.

"Mă consider un experiment în carne şi oase. Practic, sunt un pionier în industria frumuseţii. M-am născut ca să forţez limitele chirurgiei estetice, sunt singura femeie care şi-a scos şase coaste", spune Pixee.

După intervenţiile de extirpare, aceasta a fost nevoită să poarte un corset special, care îî face talia de aproape 41 de cm. Recordul pentru cea mai mică talie din lume este de 38 cm, iar tânăra susţine ca este dispusă să facă totul pentru a-l atinge, ba chiar și pentru a-l depăşi!

"Este colivia mea. Îmi protejează organele, funcţionând ca un înlocuitor pentru cele şase coaste scoase", explică tânăra.

"De mică am avut o latură artistică. Ca să fiu sinceră, dintotdeauna am fost împotriva operaţiilor estetice. Cu toate astea, nu pot să spun că nu-mi plăcea cum arătam, dar am avut tot timpul în minte altă imagine. Ştiam că trebuie să fiu altfel", a spus aceasta.


Acum, însă, tânăra se bucură din plin de succes pe rețelele de socializare, unde este urmărite de zeci de mii de oameni, care sunt șocați de transformarea ei.

Ultimele știri