Antena Căutare

Cum arata Valeria Levitin, cea mai slaba femeie din lume, acum 20 de ani!

Valeria Levitin a slabit treptat, iar in cei 20 de ani de boala cumplita a ajuns cea mai slaba femeie din lume. Vorbeste incet, se misca incet si viitorul o ingrozeste. Dar rusoaica nu a fost dintotdeauna asa. S-a nascut un copil normal, fara probleme de sanatate, iar in adolescenta era un om vesel, plin de viata.

Valeria Levitin s-a nascut in Moscova, intr-o familie nu foarte instarita, dar fericita. Singur la parinti, Valeria a avut parte dintotdeauna de atentia familiei, iar educatia a jucat un rol important. In adolescenta, insa, obisnuia sa participe la petreceri si adora sa fie in centrul atentiei. Kilogramele nu-i dadeau inca mari batai de cap.

Cand a implinit 16 ani, parintii ei au emigrat in Chicago, Statele Unite ale Americii. Au reusit sa-si cumpere o proprietate, iar Valeria era si ea extrem de entuziasmata.

Valeria a incercat, apoi, sa-si atinga propriul "vis american". Se visa un model celebru si devenea din ce in ce mai preocupata de imaginea ei. Mama ei facea presiuni sa-si schimbe alimentatia. Toate acestea au avut rezultate. Valeria a participat cu succes la concursurile de frumusete din America, iar in 1997 a castigat titlul de Miss Chicago.

Acum, cantareste doar 25 de kilograme si este la un pas de colaps.

Vezi si...

Imagini cutremuratoare: Valeria Levitin, femeia care cantareste 25 de kilograme, in costum de baie

Cea mai SLABA femeie din lume, la Acces Direct: Are 39 de ani si doar 25 DE KILOGRAME!

Slabe de Romania. Vezi AICI care sunt cele trei vedete despre care specialistii spun ca se apropie de anorexie

In Canada, pisicile au un site de socializare numai al lor. A fost lansat de Craciun si are deja peste 2.000 de membri... Imagini cutremuratoare: Valeria Levitin, femeia care cantareste 25 de kilograme, in costum de baie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x