Antena Căutare

Cum era programul la TV intr-o zi de 23 august!

In epoca comunista romanii aveau parte de un program special de ziua nationala, 23 august. Mai ales la sfarsitulanilor  80’ era o bucurie pentru ca erau mai mult de doua ore de emisie. Insa acest program era un mijloc de propaganda pentru proslavirea “conducatorului iubit” Nicolae Ceausescu si a cuceririlor revolutionare ale regimului comunist.

Iata cum putea sa arate programul TV pe 23 august:

10:00 – Deschiderea programului. Intonarea imnului de stat, “Trei culori”.

10:05 – Program de cantece patriotice, revolutionare

11:00 – Parada militara si a oamenilor muncii din Republica Socialista Romania - transmisie directa din Piata Victoriei.

13:00 – Lumea copiilor. Cantece pionieresti. Soimii patriei si pionierii Romaniei ureaza sanatate mult iubitului si stimatului conducator Nicolae Ceausescu, secretar general al Partidului Comunist Roman.

14:30 – Viata satului. Oamenii muncii de la sate raporteaza depasirea planului cincinal la productia de paioase si nutreturi combinate.

16:00 – Vizita de lucru a tovarasului Nicolae Ceausescu si a tovarasei Elena Ceausescu in Republica Populara Mongola, Republica Populara Chineza si Republica Socialista Vietnam.

17:00 – Marea manifestatie populara dedicata zilei de 23 August, “Revolutiei de Eliberare Sociala si Nationala, Antifascista si Antiimperialista” – transmisie directa de pe stadionul 23 August din Capitala.

19:00 – Telejurnal. Oamenii muncii din toata tara lucreaza cu multa abnegatie pentru propasirea patriei. Telegrame de felicitare dedicate tovarasului Nicolae Ceausescu, conducator dibaci si far calauzitor. Telegrame externe de felicitare din partea lui Kim Ir Sen, Fidel Castro si Yasser Arafat.

19:30 – Ctitorii ale epocii de aur. Romania avanseaza neabatut spre comunism sub conducerea celui mai iubit fiu al poporului, tovarasul Nicolae Ceausescu.

20:00 – Film artistic. “Ziua Z”, in regia lui Sergiu Nicolaescu.

22:00 – Inchiderea programului. Intonarea imnului de stat, “Trei culori”.

Cum se sarbatorea 23 august inainte de 1989... Barack Obama si Mitt Romney au cate un portret din carne de vita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x