Antena Căutare

Cum explică un puști de cinci ani tornadele... într-un borcan. Momentul este adorabil, iar oamenii refuză să creadă

Visezi să ajungi om de știință, încă din copilărie? Ai, în fața ochilor, cel mai bun exemplu. Oliver, puștiul care se străduiește să ne explice cum stă treaba cu tornadele, este un mic geniu, cu șanse mari de reușită în acest domeniu, în viitor.

Visezi să ajungi om de știință, încă din copilărie? Ai, în fața ochilor, cel mai bun exemplu. Oliver, puștiul care se străduiește să ne explice cum stă treaba cu tornadele, este un mic geniu, cu șanse mari de reușită în acest domeniu, în viitor.

După spusele tatălui său, acesta a vrut să facă filmuleţe despre ştiinţă „încă de când a învăţat să vorbească”, iar asta este prima lui încercare. Ajutându-se de oţet, apă şi lichid de spălat vase, băiețelul realizează o "mică demonstrație" a formării unei tornade.

La cât de simpatic este, mulţi oameni s-au îndoit de autenticitatea clip-ului, acuzându-i pe părinţii lui Oliver că îl forţeză pe cel mic să facă filmuleţe pentru a obţine bani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tatăl băieţelului a afirmat că, în afară de fraza de final, nu i-au spus absolut nimic. „Aceste filmuleţe sunt ideile lui şi tot ce putem noi să facem este să îl filmăm şi să îl punem pe internet. Cel mai bun prieten al meu se ocupă de editat, iar eu îl întreb pe Oliver diferite lucruri ca să poată explica ceea ce face”, a scris acesta pe Reddit.

„Este o modalitate minunată de a-l ţine ocupat pe timpul verii şi vom continua să facem asta atâta timp cât este şi el de acord. Dacă o să spună vreodată că nu i se mai pare distractiv, atunci se va termina totul.”

La finalul materialului, replica puștiului este genială, ducând la bun sfârșit primul său experiment, în fața a milioane de privitori: „Science, science, I’m done!”.

Exemplul băiețelului de cinci ani poate fi urmat de oricine iubește știința, vârsta fiind doar un argument de care majoritatea se agață.

Surse: sciencealert.com

Dorinţa de a supravieţui, mai presus de orice! Cercetătorii au descoperit cel mai ingenios plan de evadare din timpul Ho... China a inaugurat cel mai mare telescop din lume. Cu un diametru de 500 de metri, va vâna extratereștri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x