Antena Căutare

Cum îți dai seama dacă cineva ți-a montat un dispozitiv de urmărire la mașină. O tânără a dezvăluit totul pe TikTok

O tânără a dezvăluit cum și-a dat seama că cineva i-a instalat un dispozitiv de urmărire la mașină. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale pe TikTok.

imagine cu un telefon cu harta de urmarire gps Galerie
O tânără a descoperit că are un dispozitiv de urmărire montat la mașină | captură tiktok @_ashleyscarlett

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o tânără pe nume Ashley Estrada din Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

Femeia fusese în oraș împreună cu vărul său atunci când, la un moment dat, aceasta a descoperit că avea un dispozitiv de urmărire montat la mașină.

O tânără a dezvăluit cum îți dai seama dacă cineva cineva ți-a montat un dispozitiv de urmărire la mașină

Era o zi oarecare atunci când Ashley Estrada și vărul său, alături de iubita sa, au ieșit să meargă prin oraș cu mașina. În timp ce conducea liniștită, telefonul acesteia din urmă i-a dat o notificare prin care o anunța că a reușit să identifice un gadget montat în apropiere, la care se poate conecta. Nu a ezitat, ci a anunțat-o imediat pe verișoara iubitului său ceea ce aflase.

Citește și: Un bărbat a mers la spital fiindcă avea dureri de burtă. Medicii au avut o surpriză uriașă când au descoperit ce înghițise acesta

Așa cum era de așteptat, aceasta a fost mai mult decât surprinsă de acest lucru. A oprit mașina și, ajutată fiind de vărul său, Ashley a început să caute atent peste tot, ca să descopere despre ce este vorba. Nu a mai durat mult și aceasta a descoperit un dispozitiv de urmărire, montat chiar la mașina sa.

Fără să mai stea pe gânduri, americanca a pus mâna pe telefon și a filmat totul, iar clipul video a fost apoi publicat pe TikTok. Într-un timp destul de scurt, postarea a devenit virală și a adunat mai bine de șaisprezece milioane de vizualizări și numeroase reacții de la oameni din întreaga lume.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dispozitivul de urmărire era montat chiar în spatele plăcuței cu numerele de înmatriculare, un loc unde un șofer nu se uită în fiecare zi.

„Efectiv tremur, uitați ce am găsit la mașina mea”, a fost reacția americancei, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Tânăra susține că nu știe cine și de ce ar fi recurs la un asemenea gest. Supărată și revoltată de toată această situație, aceasta intenționează să contacteze pe cei de la compania care produce astfel de gadgeturi, în speranța că va putea afla cine i-a montat un dispozitiv de urmărire la mașină.

În prezent, clipul video postat de Ashley Estrada pe TikTok a adunat mai bine de 16 milioane de vizualizări și numeroase reacții de la oameni din întreaga lume.

O mamă i-a cerut fiicei ei însărcinate să facă live stream în momentul când aceasta o să nască. Ce reacție a avut tânăra... Un bărbat a vrut să repare o canapea, dar a dat peste o scrisoare veche de 52 de ani, scrisă de o elevă. Ce detaliu l-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x