Antena Căutare

Cum să îţi începi dimineaţa cu... tine în cafea! O cafenea din Londra a lansat "SELFICCINO", băutura cu poza clienţilor

O cafenea din Londra a lansat un produs inedit. Acesta se numeşte „selfieccino” şi constă în replicarea selfie-urilor clienţilor în spumă băuturii.

O cafenea din Londra a lansat un produs inedit. Acesta se numeşte „selfieccino” şi constă în replicarea selfie-urilor clienţilor în spumă băuturii.

Clienţii trimit imaginile prin intermediul unei aplicaţii de mesagerie, acestea sunt scanate şi apoi replicate cu ajutorul unui aparat special, numit „Cino”, în spuma a două tipuri de băuturi, la alegerea clientului: cappuccino sau ciocolată caldă.

Pentru o cafea savuroasă şi specială timpul de pregătire este de aproximativ patru minute, iar o astfel de băutură costă 6 lire sterline.

Produsul este deja un succes! În doar câteva zile The Tea Terrace a vândut câteva sute de selfieccino, iar hashtag-ul s-a viralizat pe reţelele de socializare. Tu ai bea oastfel de cafea?!

Dulapul acesta a pus tot internetul pe jar! Crezi că tu poți să rezolvi misterul culorilor?... O femeie a vrut să parcheze mașina, dar lucrurile au luat-o imediat razna! Ce a făcut șoferița...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x