Cum scapi de grăsimea de pe burtă. Trucuri simple care te ajută să ai un abdomen plat

Grăsimea abdominală nu este doar inestetică, însă poate reprezenta şi o problemă de sănătate. Poţi să ajungi să ai un abdomen plat, dacă începi să eviţi unele produse care sunt vinovate pentru depunerea grăsimii pe burtă.

Grăsimea abdominală nu este doar inestetică, însă poate reprezenta şi o problemă de sănătate. Poţi să ajungi să ai un abdomen plat, dacă începi să eviţi unele produse care sunt vinovate pentru depunerea grăsimii pe burtă.


Alături de stresul crescut, dieta joacă un rol esenţial în formarea stratului adipos abdominal. Conform sanatate.bzi.ro, dacă îţi doreşti să elimini grăsimea de pe abodmen atunci trebuie să tai de pe listă anumite alimente.

Băuturile, excedent de calorii
Nimeni nu se gândeşte la ele ca la o sursă de calorii, dar băuturile sunt importante, mai ales alcoolul: conţine multe calorii şi îţi provoacă şi foamea. În plus, când consumi băuturi dulci vrei tot mai mult şi cantitatea devine problematică.

Absenţa alimentelor colorate din alimentaţie, este şi el o cauză a depunerii grăsimii pe abdomen. Alimentele care ne ajută să slăbim sunt cele cu multe fibre (ca să mesteci), carnea slabă, lactatele slabe şi leguminoasele.

Puteţi încorpora şi puţine grăsimi, nu multe (puţin unt de arahide sau avocado), şi mai ales condimente. În cazul nefolosirii condimentelor, alimentele sănătoase nu au gust şi vom mânca altceva şi vom bea mai mult.

De evitat: alimentele ambalate, uleiul parţial hidrogenat, făina îmbogăţită. Acestea te îngraşă pe abdomen pentru că provoaca inflamaţii. Organismul face faţă inflamaţiei şi stresului acumulând grăsime abdominală. Când eşti stresat, acumularea grăsimii abdominale e un răspuns hormonal natural.

Alimente recomandate pentru eliminarea grăsimii abdominale: avocado, ceai verde, cerealele integrale. 

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri