Căutare Live

Cum scapi de grăsimea de pe burtă. Trucuri simple care te ajută să ai un abdomen plat

Grăsimea abdominală nu este doar inestetică, însă poate reprezenta şi o problemă de sănătate. Poţi să ajungi să ai un abdomen plat, dacă începi să eviţi unele produse care sunt vinovate pentru depunerea grăsimii pe burtă.

Grăsimea abdominală nu este doar inestetică, însă poate reprezenta şi o problemă de sănătate. Poţi să ajungi să ai un abdomen plat, dacă începi să eviţi unele produse care sunt vinovate pentru depunerea grăsimii pe burtă.


Alături de stresul crescut, dieta joacă un rol esenţial în formarea stratului adipos abdominal. Conform sanatate.bzi.ro, dacă îţi doreşti să elimini grăsimea de pe abodmen atunci trebuie să tai de pe listă anumite alimente.

Băuturile, excedent de calorii
Nimeni nu se gândeşte la ele ca la o sursă de calorii, dar băuturile sunt importante, mai ales alcoolul: conţine multe calorii şi îţi provoacă şi foamea. În plus, când consumi băuturi dulci vrei tot mai mult şi cantitatea devine problematică.

Absenţa alimentelor colorate din alimentaţie, este şi el o cauză a depunerii grăsimii pe abdomen. Alimentele care ne ajută să slăbim sunt cele cu multe fibre (ca să mesteci), carnea slabă, lactatele slabe şi leguminoasele.

Puteţi încorpora şi puţine grăsimi, nu multe (puţin unt de arahide sau avocado), şi mai ales condimente. În cazul nefolosirii condimentelor, alimentele sănătoase nu au gust şi vom mânca altceva şi vom bea mai mult.

De evitat: alimentele ambalate, uleiul parţial hidrogenat, făina îmbogăţită. Acestea te îngraşă pe abdomen pentru că provoaca inflamaţii. Organismul face faţă inflamaţiei şi stresului acumulând grăsime abdominală. Când eşti stresat, acumularea grăsimii abdominale e un răspuns hormonal natural.

Alimente recomandate pentru eliminarea grăsimii abdominale: avocado, ceai verde, cerealele integrale. 

Și tu ai litera M în palmă? Uite ce dezvăluie asta despre tine... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri