Antena Căutare

Cursa nebuna in Cehia: Peste 200 de persoane au inotat in apa rece ca gheata!

Cateva sute de curajosi au indurat temperaturile extrem de scazute si au strabatut apele inghetate din capitala Cehiei. Totul pentru o traditie veche de aproape noua decenii. Vremea a fost calda pentru aceasta perioada, insa temperatura apei a fost greu de suportat chiar si pentru cei mai rezistenti.

Peste 200 de persoane si-au dat jos hainele si au plonjat in apa rece ca gheata. Dupa ce i-au lasat cateva minute sa se acomodeze cu temperatura apei, organizatorii au dat startul.

In functie de varsta si de conditia fizica, participantii au inotat 100, 300 sau 750 de metri. Anul acesta, un barbat a terminat cel mai lung traseu in putin peste sase minute. Insa, in apa, minutele au trecut precum secunde.

Cursa dateaza din 1923, cand Alfred Nikodim, un entuziast al inotului pe timp de iarna, si cativa dintre prietenii sai au strabatut apele reci pentru prima oara.

Taranul cu Maserati se lauda cu un brad inedit: un fotoliu decorat cu bani... Cea mai scumpa masina a tuturor timpurilor. Automobilul de patru milioane de lire sterline...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x