”Cutremurele tot mai dese sunt un semn: Pământul va fi distrus în 2017”. Profeția alarmantă indică LUNA în care totul se va sfârși

 

Dacă ar fi să-l ascultăm pe David Meade, autorul cărții ”Planet X: The 2017 Arrival”, atunci n-ar mai avea rost să ne facem planuri prea mari de viitor. Anul ăsta totul se va sfârși, după ce Pământul va fi distrus.

Omul se bazează pe câteva date strânse în urma unor studii pe care le-a făcut de-a lungul timpului și e convins că omenirea va dispărea în 2017. Mai mult, știe exact și data la care se va întâmpla totul.

Lumea este ținută la distanță de această informație pentru a se evita panica, dar oamenii importanți știu deja că sfârșitul va veni în octombrie 2017 și au început deja să-și construiască adăposturi speciale”, spune David Meade.

NASA a luat poziție și a lămurit rapid situația: ”Dacă Planeta X ar fi existat și ea s-ar fi ciocnit cu Pământul sau dacă omenirea ar fi fost amenințată de ceva gata să aibă punctul de impact în 2017, atunci fiți convinși că fiecare om putea să vadă cu ochiul liber, pe cer, tot ceea ce se spune în aceste cărți. Astronauții și aparatele noastre nu au detectat absolut nimic ciudat în spațiu, așa că nu sunt motive de îngrijorare”.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe