Antena Căutare

Dacă iubești animalele, vei plânge! A fost ținut legat, în lanț, de când a venit pe lume, timp de 15 ani! Reacția unui câine, atunci când se vede liber, de neprețuit! (VIDEO)

15 ani ani, o viață de câine legat cu lanțul lângă cușca sa. Sună inuman, însă este povestea unui patruped, pe numele său Bear, eliberat de un grup de voluntari ai unei asociații pentru protecția animalelor din Suffolk County, New York, scrie Daily Mail.

15 ani ani, o viață de câine legat cu lanțul lângă cușca sa. Sună inuman, însă este povestea unui patruped, pe numele său Bear, eliberat de un grup de voluntari ai unei asociații pentru protecția animalelor din Suffolk County, New York, scrie Daily Mail.

Animalul a fost ținut legat cu lanțuri în perimetrul cuștii sale, în curtea proprietarului. 15 ani! Bear nu a fost niciodată eliberat, nu a alergat și nici nu s-a jucat. A supraviețuit iernelor geroase, primind doar hrană de la stăpânul său.

Eliberarea lui avea să vină de la un grup local de salvare a animalelor. Proprietarul a acceptat ca patrupedul să fie luat și dat spre adopție, iar întreaga scenă a fost filmată și postată pe internet. Clipul este cu adevărat emoționant...

Teodora Dan, reprezentanta Romaniei la concursul Miss Universe, a plecat în Filipine să aducă coronița acasă! Cum arată ... Zodia care trece cel mai ușor peste o despărțire! Plânge, suspină, își îneacă amarul într-o tequilla și merge mai depart...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x