Antena Căutare

De Paşte, fie ca…fiecare să se bucure de Sărbătoare la Antena Stars!

De Paşte, Antena Stars le-a pregătit telespectatorilor un program cu totul şi cu totul special, pe gustul tuturor, conceput în jurul sloganului “Fie ca…fiecare să se bucure de Sărbătoare!”.

De Paşte, Antena Stars le-a pregătit telespectatorilor un program cu totul şi cu totul special, pe gustul tuturor, conceput în jurul sloganului “Fie ca…fiecare să se bucure de Sărbătoare!”.

Începând de marţi şi până vineri, de la ora 14:30, Antena Stars va difuza “Star Special: Pelerini la Mormântul Sfânt”, când telespectatorii vor avea ocazia să parcurgă alături de Carmen Tănase, Nicoleta Luciu, Monica Tatoiu şi Simona Gherghe Drumul Crucii, pe unde a păşit Iisus Hristos cu crucea în spate, în drumul spre Golgota şi chiar să pătrundă în Mormântul Sfânt.

În Vinerea Mare, de la 19:45, Mihai Morar le aduce românilor o ediţie de colecţie a emisiunii “Răi da’ buni”. Sculptorul de creiere Leon Dănăilă îşi deschide sufletul în faţa telespectatorilor Antenei Stars într-un interviu emoţionant despre copilăria sa şi despre magia sărbătorilor de Paşte petrecute alături de familie. Emoţia şi bucuria sărbătorii vor continua cu un interviu de excepţie cu preotul iubit de toate generaţiile, Constantin Necula. Îndrăgitul duhovnic le va vorbi telespectatorilor atât din postura de preot, cât şi din cea de soţ şi tată a doi copii. Cum arată o zi din viaţa acestuia, care este unul dintre marile sale regrete şi la ce meserie a renunţat în favoarea celei de duhovnic, telespectatorii vor afla urmărind ediţia specială a emisiunii “Răi da’ buni”. Şi tot atunci, aceştia vor putea urmări in exclusivitate singurul interviu pe care maestrul Florin Piersic a acceptat să îl ofere de sărbători. În teatrul care-i poartă numele, îndrăgitul actor va vorbi sincer despre cele mai importante lucruri din viaţa sa, dar şi despre întâlnirea pentru care şi-ar da şi viaţa, dacă s-ar mai putea realiza.

Seara continuă sub semnul emoţiei, cu o ediţie specială a emisiunii “Agenţia VIP”, începând cu ora 22:00. Cristian Brancu va fi alături de soţia regretatului Vadim Tudor şi de cele două fete ale cuplului, într-un interviu emoţionant despre omul în jurul căruia şi-au clădit întreaga existenţă. Cristina Spătar îşi deschide şi ea sufletul la Antena Stars şi poveşteşte despre momentele de grea încercare în care a ajuns în timpul divorţului, mărturisind echipei “Agenţia VIP” că a existat un moment în care a vrut să se sinucidă. Seara se va încheia cu un interviu de colecţie cu soţia regretatului Cornel Patrichi. Cornelia Patrichi va vorbi despre durerea pricinuită de dispariţia soţului, despre viaţa ei de acum şi modul în care îşi aminteşte de el, la un an de la moartea sa.

Sâmbătă, de la ora 13:00, Tudor Gheorghe este invitatul Florentinei Fântânaru într-o ediţie specială “Dincolo de aparenţe”, unde va vorbi despre ce înseamnă pentru el sărbătoarea Învierii Domnului, cum se pregăteşte pentru ea şi ce delicii culinare pregăteşte an de an, dar şi despre cariera sa şi, mai ales, despre omul Tudor Gheorghe.

Pregătirile pentru masa de Paşte continuă de la ora 16:15 cu o ediţie specială “Star Chef”, în care Daniela Condurache, Mariana Căpitănescu, Steliana Sima, Alessis, Cornel Borza şi Valeria Arnăutu se vor strădui din greu să pregătească preparate specifice acestei sărbători. Friptură de miel, pască, ouă roşii, drob şi chiar şi pâine de casă, toate vor fi făcute pe loc, sub atenta supraveghere a chef-ului Nicolai Tand.

De la ora 19:55, Laura Micovschi şi Andra Trandaş le aduc telespectatorilor o producţie de suflet, “Confesiuni”, în care patru personalităţi marcante îşi deschid sufletul în parg de sărbătoare: Nataşa Raab, Alexandru Arşinel, preotul despre care se spune că este făcător de minuni, din Siliştea Gumeşti şi un interviu de colecţie, oferit după multă vreme, de îndrăgitul actor Valentin Uritescu. Seara va continua cu prima parte a peliculei “La început a fost cuvântul”, de la ora 21:45, o colecție de povestiri biblice care încă ne cuceresc prin incredibila forță a credinței și prin profunda lor semnificație. De la ora 23:40, Antena Stars va transmite live Slujba de Înviere, pentru ca de la ora 00:15 să difuzeze a doua parte a producţiei “La început a fost cuvântul”,

În zi de sărbătoare, în Duminica Paştelui, de la ora 13:00, Florentina Fântânaru aduce în casele românilor o ediţie specială a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, înregistrată în Catedrala Mitropolitană de la Sibiu şi avându-l drept invitat chiar pe părintele Constantin Necula, într-un interviu emoţionant despre viaţa de familie, personajele marcante din viaţa sa, temerile sale, dar şi câteva sfaturi despre cum ar trebui să se comporte oamenii de Sfintele Paşti.

De la ora 15:30, Oana Turcu este mesagerul iepuraşului acasă la Andrei Ştefănescu. La doar câteva săptămâni de la venirea pe lume a lui Ayan, îndrăgitul interpret de la Alb Negru şi soţia sa, Antonia au invitat echipa emisiunii “Refresh by Oana Turcu” la ei acasă pentru un interviu sincer despre momentul în care s-au cunoscut, când se vor căsători, dar şi despre modul în care a aflat Andrei că băieţelul său a venit pe lume.

De la ora 16:30, Maria Simion şi Nicolai Tand le spun “Hristos a înviat” telespectatorilor într-o ediţie specială a emisiunii “Star Chef” şi îi invită să petreacă alături de prietenii lor, Mioara Velicu, Niculina Stoican, Maria Dragomiroiu, Laura Lavrig, Adriana Antoni şi Gelu Voicu o după amiază cu multă voie bună, muzică de petrecere şi bineînţeles mâncare bună, vedeta zilei fiind mielul preparat chiar atunci, la proţap.

Petrecerea continuă de la ora 19:55 în familia Antena Stars, cu “Supershow-ul de Paşte”. Emisiunea prezentată de Andra Trandaş şi Mihai Morar aduce laolaltă toate vedetele staţiei şi, pentru că atunci când te duci la prieteni, nu mergi cu mâna goală, fiecare aduce şi un invitat surpriză. Muzică bună, superstaruri din toate zonele ţării şi nu numai, vor scoate la joc pe toată lumea, în prima zi de Paşte la cea mai mare petrecere sau, după cum spune Mihai Morar, “seara în care am chemat toată ţara la cinstita adunare!”. Seara va continua cu producţia “Astă seară dansăm în familie”, difuzată de la ora 23:00, la Antena Stars.

Luni, de la ora 19:45, vedetele îşi dau întâlnire în platoul emisiunii “Răi da’ buni”, pentru a petrece alături de telespectatori a doua zi de Paşte. Mariana Căpitănescu, Steliana Sima, Maria Constantin, Nicoleta Voica, Prestige Orchestra, trupa Alessis, Gelu Voicu, Pepe, Elena Ionescu şi Mahala Rai Banda dau startul distracţiei alături de Mihai Morar.

Seara celei de-a doua zile de Paşte se încheie tot sub semnul distracţiei. Începând de la ora 22:00, vocile de aur ale României le vor trece pragul Adrianei Bahmuţeanu, Rocsanei Marcu şi lui Cristian Brancu, la “Agenţia VIP”. Silvia Dumitrescu, Mihai Constantinescu, Marcel Pavel, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanţu, Stela Enache, Oana Sarbu, Fuego, Cotabita, Sanda Ladoşi şi Marina Voica petrec alături de telespectatorii Antenei Stars şi demonstrează, o dată în plus, că piesele lor sunt nemuritoare.

Merită un premiu pentru inventivitate. În loc de parchet a pus hârtie, iar rezultatul a fost fabulos!... Dacă nu vrei să ai un copil needucat, atunci învață-l să NU facă aceste cinci lucruri! După ce îl vei crește ca D-l Goe,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x