Antena Căutare

Descoperire de proporții! "Spirala morții", cea de-a patra etapă a vieții. Ce spun oamenii de știință

Până acum, se ştia că oamenii trec prin trei faze ale vieţii: copilăria, maturitatea şi bătrâneţea. Oamenii de ştiinţă susţin că există o a patra etapă a vieţii noastre, aşa-numita "spirală a morţii". 

Până acum, se ştia că oamenii trec prin trei faze ale vieţii: copilăria, maturitatea şi bătrâneţea. Oamenii de ştiinţă susţin că există o a patra etapă a vieţii noastre, aşa-numita "spirală a morţii".

După ce au studiat modul în care musculiţele de oţet se maturizează, cercetătorii din cadrul Universităţii din California au descoperit o nouă fază a vieţii, care le-a permis să estimeze, cu o precizie de 80%, momentul în care insectele vor muri. Mai mult decât atât, specialiştii susţin că această etapă ar putea fi întâlnită şi în cazul oamenilor, potrivit descopar.ro.

La începutul anilor '90, cercetătorii au descoperit că, în cazul oamenilor care trăiesc foarte mult, şansele de a muri din cauze naturale sunt egale, indiferent de vârstă. De asemenea, în timp ce investigau ultima fază din existenţa musculiţelor de oţet, au observat că, în ultimele două săptămâni de viață, femelele și masculii deveneau infertili, denumind această scădere bruscă a fertilităţii "spirala morţii".

Pornind de la acest aspect, specialiștii au putut estima când acestea mureau. Chiar și așa, există numeroase dubii că aceleaşi rezultate pot fi obţinute şi în cazul oamenilor.

O tipă sexy a încins internetul cu o poză fierbinte! Totuși, toți s-au speriat când au văzut cum arată de la mijloc în j... Cât de rapid ești? Găsește diferențele dintre cele două imagini! Un copil de clasa I le vede imediat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x