Antena Căutare

Doar 25 de kilograme? Bucurestenii, socati de Valeria Levitin, cea mai slaba femeie din lume!

Isi doreste din tot sufletul sa devina mama! Valeria Levitin, femeia de 39 de ani care se confrunta cu o anorexie extrema inca din tinerete, crede in iubire. Valeria a iesit intr-un mall din Capitala si nu a ezitat sa intre intr-un magazin de lenjerie intima.

Valeria este numai piele si os. Cand iese intr-un mall, barbatii se intorc capul dupa ea, dar nu pentru ca ar gasi-o atragatoare, ci pentru simplul motiv ca ea este atat de diferita. Si totusi, Valeria nu a renuntat sa creada ca intr-o zi se va indagosti din nou si spera sa devina si mama.

Nu caut pe cineva anume, dar mi-ar placea sa gasesc pe cineva langa care sa devin o persoana normala. Mi-ar placea sa gasesc acea persoana”, marturiseste ea. Chiar daca oamenii o privesc ciudat.

Cu toate acestea, Valeria incearca din rasputeri sa-si pastreze feminitatea. Adora bijuteriile, tinutele elegante si chiar desuurile sexy, insa cu greu isi gaseste lucruri pe marimea ei. Si asta pentru ca mananca mai putin decat o vrabiuta. La propriu!

Pana la urma, Valeria pleaca multumita din mall. Mai ales dupa ce a gasit si o ciocolata pe gustul ei: neagra si cu foarte putin zahar.

Vezi si...

Imagini cutremuratoare: Valeria Levitin, femeia care cantareste 25 de kilograme, in costum de baie

Cea mai SLABA femeie din lume, la Acces Direct: Are 39 de ani si doar 25 DE KILOGRAME


Valeria Levitin, o rusoaica de 39 de ani, nascuta in Moscova, se lupta de ani intregi cu anorexia. A constientizat ca are o problema, insa recuperarea nu este deloc usoara. Chiar daca ar vrea sa manance, corpul respinge multe dintre alimente. O situatie extrem de grava, care a epuizat-o din punct de vedere psihic si mental.

In ultimele zile, povestea ei a socat publicul din Romania. Invitata in emisiunea Simonei Gherghe, Valeria a povestit cum a ajuns sa aiba doar 25 de kilograme, greutate normala pentru un copil de sase ani. "In multe cazuri, oamenii care sufera de aceasta boala sunt foarte inteligenti. Eu inteleg aceasta boala, dar asta nu are nicio legatura", spune ea.

"Nu pot sa trec foarte usor la alte alimente. Daca mananci in plus, dupa ce te-ai obisnuit asa, poti avea probleme cu stomacul. De asta le spun oamenilor ca este bine sa se opreasca la stadiul de inceput al bolii. Dupa ce a avansat e foarte dificil. Organele au de suferit", a explicat Valeria.

VIDEO! Minunatiile de gheata: In Kiev au "inflorit" sute de trandafiri... Poveste emotionanta in SUA: O familie si-a recuperat cainele cu doar cateva ore inainte sa fie eutanasiat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x