Doi elevi i-au donat un sac cu haine colegului lor. Băiatul, dintr-o familie nevoiașă, era umilit pentru că venea la școală îmbrăcat la fel: „Sunteți cei mai tari!”

 
+2 click pentru
galerie

Într-o lume sufocată de răutate, doi adolescenți au dat o lecție de omenie! Ei au oferit un sac cu haine colegului lor, care era umilit în fiecare zi la școală pentru că venea îmbrăcat la fel. Singura „vină” a băiatului era că provenea dintr-o familie nevoiașă.

Să începi școala într-o școală nouă este mereu dificil pentru copii. Micheal Todd abia se mutase la Liceul Martin Luther King, din Memphis, SUA, dar a devenit rapid ținta glumelor și batjocurii noilor săi colegi. Motivul? Băiatul venea îmbrăcat cu aceleași haine.

El a încercat să le explice colegilor că mama lui pur și simplu nu își putea permite să îi cumpere haine noi. Fără să le pese care este povestea acestui copil, Micheal era umilit în fiecare zi.

„Cresc prea repede, iar mama nu are bani să îmi cumpere haine noi”, le tot spunea băiatul.

Însă nu toți au ales răutatea. Impresionați de situația colegului lor, Kristopher Graham și Antwain Garrett s-au dus acasă și au început o razie în dulapurile cu haine. Au ales câteva articole vestimentare pe care le-au așezat frumos într-un sac și le-au oferit lui Micheal.

Kristopher a recunoscut că, inițial, și el a făcut parte din grupul celor care făceau glume proaste la adresa băiatului, înainte să afle adevărul despre situația familiei sale.

„Când am văzut cât de urât se purtau cu el, am știut că trebuie să fac ceva. I-am cumpărat o pereche nouă de adidași și i-am dat câteva haine de la mine”, a povestit adolescentul.

Momentul în care Micheal și-a primit cadoul a fost plin de emoție. „L-am văzut pe hol, părea trist. I-am spus că sunt sigur că îl pot face să zâmbească și că îmi pare foarte rău că am râs de el.”

„Sunteți cei mai tari oameni pe care i-am întâlnit vreodată!”, le-a spus Micheal.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI