Ea e femeia care mănâncă doar fructe de peste 8 ani. Cum arată azi Tina Stoklosa

O femeie mănâncă doar fructe de mai bine de opt ani și susține că nu are de gând să renunțe la dieta sa fructariană. Mulți sunt uimiți de modul în care arată Tina Stoklosa.

Tina Stoklosa a mâncat doar fructe în ultimii 8 ani și spune că nu va renunța la dieta fructariană

sursa foto: Shutterstock

Tina Stoklosa este o arhitectă care s-a născut în Polonia. Femaia în vârstă de 41 de ani a decis în anul 2013 să facă o cură de detoxifiere înainte de mesele îmbelșugate de Crăciun.

Doar că ceea ce inițial era doar o dietă de moment bazată pe fructe s-a transformat într-un adevărat stil de viață. Au trecut opt ani de când poloneză mănâncă doar fructe și oameni din întreaga lume rămân uimiți atunci când îi află povestea.

O femeie mănâncă doar fructe de opt ani și oamenii sunt uimiți când văd cum arată aceasta

Știind că urmează să savureze mese îmbelșugate cu ocazia Crăciunului, Tina Stoklosa a decis să încerce în luna decembrie din anul 2013 să facă o cură de detoxifiere. A ales să mănânce doar fructe o perioadă și, văzând că se simte pe zi ce trece tot mai bine, aceasta a continuat să respecte dieta fructariană.

Totuși, un lucru pe care l-a remarcat imediat ce a trecut la noul stil de viață a fost faptul că îi este foarte greu să stea departe de „tentații”, așa că în urmă cu trei ani a decis să se mute în Bali și să devină pe deplin fructariană. Acolo l-a cunoscut și pe Simon Beun, în vârstă de 26 de ani, din Belgia. Cei doi s-au îndrăgostit și au ajuns amândoi să mănânce doar fructe.

Citește și: Ea e tânăra care mănâncă 120 de banane pe săptămână. Rebecca Rosenberg a spus ce s-a întâmplat cu corpul ei după un timp

În pezent, femeia care mănâncă doar fructe de mai bine de opt ani spune că a slăbit peste 30 de kilograme și că a scăpat astfel de grăsimea în exces. Cei doi consumă între 2000 și 4000 de calorii pe zi și pot ajunge să mănânce chiar și 30 de banane zilnic.

„Am fost supraponderală toată viața mea. Mereu eram fie în perioade în care mă îngrășam, fie în etapa de ținut diete, ca apoi să ajung să mă îngraș și mai mult. Pe măsură ce kilogramele în exces s-au adunat am început să mă simt tot mai neputincioasă. Căutam o rețetă de smoothie pe internet atunci când am descoperit despre dieta fructariană. Apoi am descoperit că există oameni care mănâncă doar fructe. Toți arătau incredibil de bine și aveau multă energie. Am fost atât de impresionată încât am decis să fac o cură doar cu fructe înainte de Crăciun. M-am simțit uimitor: ușoară, optimist, plină de energie. Am decis atunci să nu mai revin niciodată la ceea ce mâncam înainte”, a mărturisit Tina Stoklosa, potrivit celor de la nypost.com.

Citește și: O femeie a mâncat doar fructe timp de 29 de ani. Cum arată azi Anne Osborne

Mai mult decât atât, poloneza care mănâncă doar fructe de mai bine de opt ani susține că acum are parte de un somn mult mai odihnitor, că a scăpat de depresie și că a uitat de problemele digestive, oboseală sau stări de rău.

Citește și
Dana Roba, schimbată total de când a renunțat la luminile reflectoarelor. S-a căsătorit și are doi copii
Dana Roba, schimbată total după ce a devenit cunoscută pentru scandalurile de la tv. Cum mai arată acum și cu ce se ocupă
Dana Roba, schimbată total după ce a devenit cunoscută pentru scandalurile de la tv. Cum mai arată acum și cu ce se ocupă
Omar Arnaout și logodnica lui, imagine romantică. Miruna este o tânără foarte frumoasă
Omar Arnaout și logodnica lui, Miruna, imaginea emoționantă de pe rețelele de socializare. Cum au apărut cei doi
Omar Arnaout și logodnica lui, Miruna, imaginea emoționantă de pe rețelele de socializare. Cum au apărut cei doi
colaj de imagini cu ionut cercel si petrica cercel
Prima declarație a lui Ionuț Cercel după ce l-a pierdut pe tatăl său, Petrică Cercel. Ce mesaj a postat
Prima declarație a lui Ionuț Cercel după ce l-a pierdut pe tatăl său, Petrică Cercel. Ce mesaj a postat
Mai multe articole

La 41 de ani, poloneza are o siluetă de invidiat și are mii de urmăritori pe pagina sa de Instagram, acolo unde oferă mereu detalii despre cum arată viața ei de când a ales să mănânce doar fructe.

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri