Ed Sheeran a oferit un spectacol de neuitat pe Arena Naţională din Bucureşti!

Arena Naţională a fost neîncăpătoarea aseară. Peste 50 de mii de oameni au cântat în cor cu artistul lor preferat: Ed Sheeran.

Arena Naţională a fost neîncăpătoarea aseară. Peste 50 de mii de oameni au cântat în cor cu artistul lor preferat: Ed Sheeran.

Pentru prima oară în Bucureşti, cântăreţul a fost extrem de impresionat de faptul că românii ştiu versurile tuturor melodiilor sale. Cel mai apreciat moment a fost apariţia artistului în tricoul naţionalei României pe ritmurile hitului "Shape Of You".

Ed Sheeran a fost primit cu aplauze şi urale pe Arena Naţională. Fanii au cântat în cor versurile tuturor melodiilor, chiar şi ale celor mai puţin cunoscute. Artistul a fost impresionat.

Momentul culminant al serii a fost apariţia artisului în tricoul naţionalei şi cu steagul tricolor în mână. Nici ploaia torenţială care a căzut la finalul spectacolului nu i-a speriat pe fani.

Şi fanii din străinătate au fost încântaţi de prestaţia artistului.

Aflat pentru prima oară în țara noastră, artistul britanic a anunţat că va mai petrece câteva zile în România.

Potrivit revistei Forbes, cântăreţul e cel mai bine plătit muzician solo. A încasat 110 milioane de dolari într-un singur an. Pe scena de la Bucureşti, a dezvăluit că în următoarele două zile de vineri va lansa două piese noi, în colaborare cu alți artiști internaționali.

Ultimele știri