Antena Căutare

Familia care a găsit "creaturi-extraterestre" pe plaja de lângă casa lor. Ce erau, de fapt, viețuitoarele care i-au speriat: VIDEO

O familie din Marea Britanie a fost speriată când a găsit pe plajă din apropierea casei “creaturi-extraterestre” rare ce aveau o valoare impresionantă.

Martyn Green, în vârstă de 47 de ani, și familia sa, din Marea Britanie, au decis să facă o plimbare pe plaja din Caernarfon când au găsit o grămadă de “creaturi-extraterestre”.

Ce erau, de fapt, “creaturile-extraterestre” găsite de familie

Creaturile extraterestre erau, de fapt, o grămadă de nevertebrate Pedunculata, numite și nevertebrate cu gât de gâscă. Aceste creaturi marine sunt considerate o delicatețe și se vând cu peste 30 de dolari fiecare.

Green a filmat grămadă de nevertebrate cu carapace albă. Nevertebratele erau prinse de o bucată deteriorată de lemn ce a ajuns din apă pe plajă.

În video se poate observa cum creaturile ies din carapace, după care se contractă înapoi.

“Soția mea, Gemma, a găsit grămadă,” a declarat Green, scrie Daily Mail. “Mergeam pe plajă când ne-a strigat și ne-a zis ‘veniți înapoi, uitați-vă la asta’.”

“Ne-am întors și ne-am uitat la ea și arăta a ceva ce nu era din lumea asta,” a continuat el. “A atras mulți localnici.”

Fiul lui Green, Daniel, a căutat rapid pe Internet ce ar putea fi creaturile neobișnuite, moment în care a aflat cât sunt de valoroase.

Aceste creaturi marine sunt considerate o delicatețe în țări precum Portugalia și Spania, unde sunt cunoscute sub denumirea de “percebes”. Green estimează că întreagă grămadă valora în jur de 65.000 de dolari.

“Se pare că sunt unele dintre cele mai scumpe creaturi marine pe care le poți cumpără,” a continuat Green. “Am căutat pe Google și cred că fiecare costă peste 30 de dolari și pe lemn erau probabil vreo 2.000.”

Un singur kilogram de astfel de creaturi marine poate costa și 360 de euro. După ce a descoperit creaturile valoroase, Green a publicat video-ul și imaginile surprinse pe Facebook.

Pentru că sunt atât de valoroase, Green nu a făcut publică locația exactă a creaturilor, pentru că se teme că mulți vor veni pe plaja pentru a le distruge. Se zvonește că pescari din Spania și-au riscat în trecut viețile pentru a recolta astfel de creaturi valoroase.

Bărbatul care a petrecut 150 de ore la salonul de tatuaje. Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi... Catastrofă ecologică în Rusia: sute de animale marine eșuate la mal. Explicația îngrijorătoare a morții lor suspecte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x