Familia Regală a României, Crăciun cu fast la un renumit castel din țară. Imagini de la adunarea maiestuasă

E atmosferă de sărbătoare la Castelul Regal de la Săvârşin, acolo unde familia regală petrece Crăciunul și Anul Nou. Din cauza pandemiei, totul se desfăşoară în cadru restrâns. Colindătorii nu vor mai fi primiţi, anul acesta. Pregătirile au fost, însă, ca la carte.

Familia Regală a României, Crăciun cu fast la un renumit castel din țară. Imagini de la adunarea maiestuasă

Hepta

Ca în fiecare an, membrii Familiei Regale petrec Crăciunul la Castelul Regal de la Săvârşin, potrivit tradiţiei instituite de Regele Mihai. Anul acesta, însă, Majestatea Sa Margareta a dorit ca masa să fie decorată cu roadele pământului și cu mai multe lumini, ca semn al speranței și compasiunii, notează Observator.

Unde va petrece Revelionul Familia Regală?

Familia Regală va petrece Revelionul tot la castelul din Săvârșin, aici unde aleg să aibă cele mai deosebite adunări.

Din meniul de Crăciun de la castel nu au lipsit curcanul umplut, cozonacul și produse tradiționale românești. Şi nici bradul înalt şi bogat din salonul mare al castelului.

Citește și: Nicolae al României pe aceeași pagină cu Meghan Markle, într-o revistă franceza. Cum a apărut fostul Principe alături de soția sa

Dacă la Săvârșin memoria și imaginea Regelui Mihai sunt prezente în continuare, o decorațiune specială cu Nașterea Mântuitorului a fost amplasată în brad în memoria Reginei Ana. Pentru membrii Familiei Regale, Crăciunul reprezintă o sărbătoare petrecută în familie. De această dată, însă în format restrâns.

"Din căminul nostru, de la Săvârşin, doresc tuturor românilor din ţară, din Republica Moldova şi celor departe de ţara şi familie La mulţi ani cu sănătate, speranţă şi pace sufletească. Aşa să ne ajute Dumnezeu", a spus maiestatea Sa Margareta.

Ultimele știri