Antena Căutare

Fata însărcinată la 13 ani, cu un băiat de 10 ani, ascunde un secret uluitor! A fost dată de gol! „Sunt bani mulți în joc” – Foto

Fata însărcinată de 13 ani, cu un băiat de 10 ani, ar avea un secret uluitor, după ce cazul din Rusia a șocat o lume întreagă. Adolescenta ar avea un plan ascuns.

Fata însărcinată la 13 ani, cu un băiat de 10 ani, ascunde un secret uluitor! A fost dată de gol! „Sunt bani mulți în joc” – Foto
Darya și Ivan.

Darya Sudnishnikova, care a împlinit recent 14 ani, ar încerca să înceapă să câștige bani mulți din faima pe care a dobândit-o pe rețelele de socializare.

Mai exact, adolescenta ar fi în căutare de sponsori, după ce popularitatea ei a crescut pe Instagram și TikTok. Darya ar vrea să fie un adevărat influencer și să oțină contracte cu branduri mari, potrivit presei din Rusia.

Mama ei ar fi bolnavă de cancer, dar femeia a spus că este hotărâtă să învingă boala, pentru a fi alături de fiica ei însărcinată.

„Inițial, am crezut că are o enterocolită, dar am început să realizăm că nu acesta era cazul. Am cumpărat un test de sarcină și am aflat ce se petrecea”, a spus mama adolescentei.

Femeia a spus că nu s-a gândit să își determine fiica să avorteze, chiar și în situația actuală a familiei lor, deoarece i-a fost teamă ca Darya să ajungă ulterior în situația de a nu mai putea avea copii.

Citește și: Pentru el cine mai plânge? Copilul nevinovat pe care l-au executat cu o Biblie sub șezut, pentru că era prea mic ca să poată „ajunge la moarte”

„Acum am un motiv să trăiesc”, a spus mama adolescentei, care ar avea cancer în stadiu terminal.

Cei doi copii din Rusia, Darya și Ivan, care urmează să devină părinți, au spus că s-au cunoscut în urmă cu un an și că între ei a fost dragoste la prima vedere.

Ea insistă că acesta este adevărul, deși medicii i-au pus povestea la îndoială, având rezerve cu privire la faptul că băiatul de 10 ani ar fi putut să o lase însărcinată.

„Un prieten al meu ne-a făcut cunoștință, iar la două zile după aceea, eram împreună. Ivan mi-a spus că s-a îndrăgostit de mine. Am încercat să petrecem cât mai mult timp împreună. Ne place să ne plimbăm pe stradă ținându-ne de mână și să ne sărutăm”, a spus fata de 13 ani.

Darya a mai spus că a fost ideea lui Ivan să facă amor și că s-au încuiat în camera lui. „Nu am crezut că la vârsta asta poate să facă așa ceva. M-am gândit că nu e va întâmpla nimic”, a spus ea.

La rândul lui, Ivan a spus că i-a oferit fetei de 13 ani trandafiri la prima or întâlnire și că nu este posibil ca altcineva să fie tatăl copilului ei.

O femeie din Ucraina a revenit la viață la zece ore după ce i-a fost declarat decesul. „A avut loc un miracol de înviere... Imagini unice din Safari. O girafă surprinsă în mijlocul unui curcubeu în sălbăticie | Galerie foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x