Căutare Live

Femeia care mânâncă pereții casei în care locuiește. De ce face asta și ce spun medicii despre dependența ei

Nicole are 26 de ani și locuiește în Detroit Michigan. De peste șapte ani, ea ronțăie pereții propriei case, precum și pe cei ai prietenilor sau familiei. 

Nicole are 26 de ani și locuiește în Detroit Michigan. De peste șapte ani, ea ronțăie pereții propriei case, precum și pe cei ai prietenilor sau familiei

Captura Youtube

Nicole arată ca un om obișnuit, însă are preocupări care-i fac pe ceilalți să ridice din sprâncene. Tânăra s-a expus riscului de a face cancer din cauza dependenței sale de a mânca gips-carton.

Cum a devenit Nicole obsedată de gustul pereților

Problemele ei au început după ce a consumat o bucată de cretă. ”Am trecut de la cretă la perete, deoarece acesta are un gust mai bun pentru mine. Îmi place mirosul de gips-carton, textura lui, gustul, îmi place totul.”, a explicat femeia.

Nicole mânâncă acum bucăți din pereți de șase ori pe zi și, în ultimii ani, a consumat circa 93 de metri pătrați de rigips.

Citește și: Madison Collier credea că va avea doar un copil, dar a născut patru deodată: "O să fie o călătorie palpitantă". Reacția tatălui

Dependența ei a scăpat de sub control când mama ei a murit, în urmă cu cinci ani.

”Nimeni nu știe de dependența mea pentru rigips, mă face să mă simt foarte jenată și îmi este rușine pentru că nu este mâncare. Sunt îngrijorat că mă voi îmbolnăvi, dar în acest moment nu vreau să știu ce este în rigips. Dependența mea este cea mai gravă și este timpul să mă opresc, dar nu sunt sigură că mă pot opri.”, a mai zis Nicole, conform The Sun.

Ce spun medicii despre dependența lui Nicole

Rigispul conține fibră de sticlă, acis și silicon care pot provoca reacții alergice, diaree și cancer și Nicole este dispusă să accepte ajutorul medicilor. Experții cred că poftele lui Nicole sunt cauzate de anxietate și a avertizat-o că materialul i-ar putea bloca intestinele și cancerul.

Citește și: Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el

Din fericire, Nicole nu are simptome ale acestui lucru, ceea ce o face să promită că va pune capăt dependenței: ”Acum că știu ce este în gips-ul carton și toate lucrurile pe care mi le-ar putea face, a fost un adevărat semnal de alarmă. Vreau să fiu acolo pentru fiul meu, vreau să fiu acolo pentru el, nu vreau să mă vadă îmbolnăvindu-mă știind că al fi putut preveni asta”.

Citește și
felicitare de sfantul nicolae 2021 cu text de la multi ani pentru 6 decembrie 2021
Felicitări cu mesaje speciale pentru Sfântul Nicolae 2021. Spune ”La mulți ani” într-un mod inedit
Felicitări cu mesaje speciale pentru Sfântul Nicolae 2021. Spune ”La mulți ani” într-un mod inedit
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu sfantul nicolae, o femeie, lumanari si o biserica din romania
Tradiții de Sfântul Nicolae. De ce nu e bine să te cerți și să dăruiești obiecte ascuțite. Iată ce gest aduce noroc
Tradiții de Sfântul Nicolae. De ce nu e bine să te cerți și să dăruiești obiecte ascuțite. Iată ce gest aduce noroc
Mai multe articole
Connie Culp, prima femeie din SUA care și-a făcut transplant de față. Cum arăta înainte ca soțul său să o împuște... Iris Jones are 82 de ani și iubește un bărbat care are doar 36. Cum arată Mohamed Ibriham, tânărul soț care i-ar putea f...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri