Căutare Live

Femeia care mânâncă pereții casei în care locuiește. De ce face asta și ce spun medicii despre dependența ei

Nicole are 26 de ani și locuiește în Detroit Michigan. De peste șapte ani, ea ronțăie pereții propriei case, precum și pe cei ai prietenilor sau familiei. 

Nicole are 26 de ani și locuiește în Detroit Michigan. De peste șapte ani, ea ronțăie pereții propriei case, precum și pe cei ai prietenilor sau familiei

Captura Youtube

Nicole arată ca un om obișnuit, însă are preocupări care-i fac pe ceilalți să ridice din sprâncene. Tânăra s-a expus riscului de a face cancer din cauza dependenței sale de a mânca gips-carton.

Cum a devenit Nicole obsedată de gustul pereților

Problemele ei au început după ce a consumat o bucată de cretă. ”Am trecut de la cretă la perete, deoarece acesta are un gust mai bun pentru mine. Îmi place mirosul de gips-carton, textura lui, gustul, îmi place totul.”, a explicat femeia.

Nicole mânâncă acum bucăți din pereți de șase ori pe zi și, în ultimii ani, a consumat circa 93 de metri pătrați de rigips.

Citește și: Madison Collier credea că va avea doar un copil, dar a născut patru deodată: "O să fie o călătorie palpitantă". Reacția tatălui

Dependența ei a scăpat de sub control când mama ei a murit, în urmă cu cinci ani.

”Nimeni nu știe de dependența mea pentru rigips, mă face să mă simt foarte jenată și îmi este rușine pentru că nu este mâncare. Sunt îngrijorat că mă voi îmbolnăvi, dar în acest moment nu vreau să știu ce este în rigips. Dependența mea este cea mai gravă și este timpul să mă opresc, dar nu sunt sigură că mă pot opri.”, a mai zis Nicole, conform The Sun.

Ce spun medicii despre dependența lui Nicole

Rigispul conține fibră de sticlă, acis și silicon care pot provoca reacții alergice, diaree și cancer și Nicole este dispusă să accepte ajutorul medicilor. Experții cred că poftele lui Nicole sunt cauzate de anxietate și a avertizat-o că materialul i-ar putea bloca intestinele și cancerul.

Citește și: Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el

Din fericire, Nicole nu are simptome ale acestui lucru, ceea ce o face să promită că va pune capăt dependenței: ”Acum că știu ce este în gips-ul carton și toate lucrurile pe care mi le-ar putea face, a fost un adevărat semnal de alarmă. Vreau să fiu acolo pentru fiul meu, vreau să fiu acolo pentru el, nu vreau să mă vadă îmbolnăvindu-mă știind că al fi putut preveni asta”.

Citește și
Colaj cu Fetița Zurli, în custumul ei specific
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
copil cu pachet de scoala
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole
Madison Collier credea că va avea doar un copil, dar a născut patru deodată: "O să fie o călătorie palpitantă"... Iris Jones are 82 de ani și iubește un bărbat care are doar 36. Cum arată Mohamed Ibriham, tânărul soț care i-ar putea f...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri