Antena Căutare

Femeia a crezut că are grețuri pentru că este însărcinată, dar a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. Ce boală are

O femeie în vârstă de 24 ani care era însărcinată a pus grețurile și starea de oboseală în seama faptului că era însărcinată, dar medicii au descoperit altceva.

colaj Caitlin McAllinden
Nu s-ar fi gândit nicio secundă că acele simptome erau semnele unei boli grave. Caitlin a mai observat și o inflamație la gât, iar asta a îngrijorat-o mai tare. | Instagram

Caitlin McAllinden, o tânără în vârstă de 24 ani, se bucura de faptul că urma să devină mamă și se străduia din greu să treacă peste toate stările sale de rău. Femeia însărcinată în 5 luni a crezut că toate simptomele pe care le are sunt din cauza sarcinii.

Nu s-ar fi gândit nicio secundă că acele simptome erau semnele unei boli grave. Caitlin a mai observat și o inflamație la gât, iar asta a îngrijorat-o mai tare.

Femeia care a primit un diagnostic grav după ce a rămas însărcinată

În timpul primului trimestru de sarcină, tânăra a zis că avea grețuri zilnice. Ea a aflat că a rămas însărcinată în septembrie 2023 și de-atunci a încercat să se obișnuiască treptat cu grețurile și stările de rău pe care le avea.

Citește și: Cazul real al femeii însărcinată cu gemeni, pe care i-a născut la distanță de 22 de zile. Cum e posibil

Caitlin a povestit că vomita cel puțin o dată pe zi și adormea pe neașteptate în timpul zilei. Tânăra știa că acesste simptome sunt unele cât se poate de comune pentru o femeie însărcinată, în special în primele 3 luni.

Caitlin, care trebuie să nască luna viitoare, a observat chiar în ziua de Crăciun o umflătură în zona gâtului cam de mărimea unui bob de mazăre. Alt lucru îngrijorător care i-a dat de bănuit că ceva nu era în regulă a fost faptul că a slăbit 12 kilograme.

Cu toate acestea, ea a pus scăderea în greutate pe seama faptului că experimenta zilnic vărsături și nu apuca să se hrănească cum ar fi trebuit.

Pe măsură ce umflătura din zona gâtului a crescut ajungând de mărimea unei mingi de golf, Caitlin a început să se îngrijoreze. Atunci femeia a decis să meargă la medic.

Ce diagnostic a primit Caitlin

Analizele pe care le-a făcut au demonstrat că avea un limfom Hodgkin. Specialiștii în domeniul oncologic spun că pierderea rapidă în greutate și umflăturile apărute din senin sunt semne clare care denotă apariția cancerului.

Citește și: Femeia care e însărcinată cu copiii fratelui, dar susține că nu e incest. Cum e posibil: ”E o nebunie”

Caitlin a fost diagnosticată cu cancer în luna martie, dar ea nu va începe ședințele de chimioterapie decât după nașterea fiului ei.

“Asta nu e genul de sarcină la care mă așteptam. Nu m-am simțit bine în tot acest timp. Tot ce vreau să fac după ce se va naște fiul meu trebuie să fie pus pe pauză pentru că trebuie să fac chimioterapie. Șansele mele de vindecare sunt destul de mari, dar faptul că o să am un copil o să îi distragă atenția în mod pozitiv de la toate aceste griji”, a povestit Caitlin, potrivit Dailymail.

Citește și: S-a prefăcut însărcinată de 17 ori pentru a lua bani de la stat. Ce sumă a putut să strângă și ce pedeapsă a primit

Pentru a se face bine, Caitlin va avea nevoie de o injecție cu steroizi zilnic. Tânăra încearcă să își păstreze atitudinea pozitivă de dragul bebelușului pe care urmează să îl nască. Medicii se așteaptă ca ea să se recupereze complet.

O englezoaică s-a mutat în România pentru a scăpa de fantoma fostului soț. A apelat la ajutorul unei cunoscute vrăjitoar... O femeie și-a eliminat soacra din poza de la nuntă, iar soțul s-a enervat teribil. De ce a procedat astfel și ce i-a spu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x