Antena Căutare

Fenomen bizar surprins pe cer! Localnicii au încremenit când au aflat explicația!

Locuitorii unui oraș au fost șocați atunci când au privit cerul și au observat un fenomen mai mult decât straniu! Iar explicația le-a dat tuturor fiori!

Locuitorii unui oraș au fost șocați atunci când au privit cerul și au observat un fenomen mai mult decât straniu! Iar explicația le-a dat tuturor fiori!

Totul s-a petrecut chiar în timpul zilei, într-un oraș din statul american California. Un bărbat a privit cerul și a observat cum un cerc uriaș și bizar își face apariția ca din senin printre nori.

Martorul acestui eveniment a pus imediat mâna pe telefon și a filmat strania apariție, pentru a căuta explicații apoi pe internet. Iar rezultatele au fost de-a dreptul șocante!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În opinia multora dintre internauți, cercul bizar apărut pe cer este un semn că cineva (cel mai probabil armata și structurile sale) a devenit capabil să influențeze vremea.

Mai bine de 30.000 de oameni au privit clipul video în doar câteva ore de la apariție și, așa cum era de așteptat, filmarea a devenit virală în toată lumea.

Hoții români au inventat o nouă înșelătorie! Ce presupune și cum te ferești de ea... Caz medical șocant! Ce a pățit o femeie după ce a mâncat prea mulți cartofi prăjiți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x