Antena Căutare

FOTO / Caz unic în Australia! A avut o burtă de parcă avea cvadrupleţi, dar medicii au fost şocaţi când au început cezariana!

O femeie însărcinată a fost adusă la un spital din Australia, unde a adus pe lume cel mai mare nou-născut care a fost înregistrat vreodată de medicii australieni. Băiatul cântărea peste nouă kilograme

O femeie însărcinată a fost adusă la un spital din Australia, unde a adus pe lume cel mai mare nou-născut care a fost înregistrat vreodată de medicii australieni. Băiatul cântărea peste nouă kilograme.

Medicii şi asistentele medicale nu erau pregătiţi pentru aşa surpriză pe care au avut-o după ce au început operaţia de cezariană. După naştere, doctorii au spus că starea de sănătate a micuţului este bună. Iar mama sa nu a avut probleme după intervenţia chirurgicală.

La început, cadrele medicale au crezut că femeia era însărcinatî cu gemeni sau tripleţi.

“M-am mai confruntat cu cazul unei femei care suferise de obezitate, dar această naştere n-o s-o uit cât voi trăi. (...) Într-adevăr am crezut că sunt doi sau chiar trei copii în burtică. Dar nu, era doar unul singur şi destul de robust. În mod clar va avea o carieră în rugby, va fi un jucător bun.”, a declarat unul dintre medici potrivit learndecoration.com, citat de spynews.ro.

Avea o umflătură deasupra ochiului, iar când a văzut, medicul a exclamat: „Mai are un ochi!”... Cel mai frumos sărut din lume e o făcătură! ”Ne-a pus să ne iubim, ne-a dat doar 500. Vrem 500.000!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x