Căutare Live

FOTO: Descoperire senzațională făcută de un puști! A găsit monede din argint într-un seif vechi

Norocul i-a surâs din plin unui puști care a descoperit, printre lucrurile vechi ale bunicului său, un seif vechi, căci după câteva luni bune în care s-a chinuit să-l deschidă, acesta a avut parte de o surpriză.

Norocul i-a surâs din plin unui puști care a descoperit, printre lucrurile vechi ale bunicului său, un seif vechi, căci după câteva luni bune în care s-a chinuit să-l deschidă, acesta a avut parte de o surpriză.Atras de forma inedită a acestuia, tânărul și-a dorit cu ardoare să știe ce se ascunde în interiorul acestuia și nu a renunțat chiar dacă misiunea de a-l deschide a fost una dificlă. Totuși, după mai multe încercări eșuate, acesta l-a deschis și a găsit mai multe monede vechi, ce par a fi din argint.

Nimic nu va mai fi la fel! Descoperirea ULUITOARE făcută de oamenii de ştiinţă! E absolut INCREDIBIL!

Mai mult de atât, după spusele lui, monedele respective sunt au fost bine păstrate și este posibil să facă parte dintr-o colecție valoroasă.

Descoperire impresionantă făcută de nişte alipinişti: Două mumii îngheţate, găsite la 5.270 de metri altitudine

Dovada vehementă că pisicile au nouă vieți! A rămas blocată într-o canapea și a rezistat miraculos 64 de zile fără apă ș... Premieră absolută în astronomie: A fost descoperită o planetă cu o coadă ca de cometă! "Am fost uimit de..."...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri