Antena Căutare

Funcţionează GARANTAT! Şapte trucuri FENG SHUI care îţi aduc mult noroc în 2015

În prima lună a unui an nou, toată lumea se gândeşte la începuturi, îşi face speranţe şi îşi imaginează un viitor strălucit, fără niciun pic de supărări

În prima lună a unui an nou, toată lumea se gândeşte la începuturi, îşi face speranţe şi îşi imaginează un viitor strălucit, fără niciun pic de supărări. Numai că pentru a avea un 2015 perfect avem, spun specialiştii, nevoie de câteva tehnici feng shui menite să ne aducă mai mult noroc.

Elimina energiile negative din casa

Expertii in feng shui sugereaza sa iti cureti casa inainte de anul nou. Daca n-ai apucat sa faci asta, nu e timpul pierdut. In cazul in care nu poti face o curatenie generala, curata temeinic bucataria, unde se afla trei elemente importante din sfera feng shui – bunastarea, multumirea, fericirea. Fii gata sa primesti tot ce este nou si sa celebrezi toate evenimentele viitoare. Transmite energie si vibratie pozitiva.

Daca vrei sa-ti imbunatatesti relatiile cu partenerul de cuplu, cu familia, prietenii si colegii, aplica acest “ritual”: ia sare de mare si presara de-alungul peretilor casei (in interior). Lasa peste noapte, iar a doua zi, matura sarea si pune-o intr-un sac de gunoi. In timp ce indepartezi sarea de mare de langa marginea peretilor, imagineaza-ti ca odata cu sarea arunci si energiile tale negative si incepand din acel moment te simti puternic, sanatos si fericit.

Muta 27 de obiecte din casa

Specialistii in feng shui recomanda sa muti 27 de obiecte din locul lor, pentru a atrage norocul. Schimbi locul, schimbi norocul spune si un proverb romanesc. Nu trebuie sa fie modificari majore, insa poti schimba de exemplu locul in care tii zaharul si cafeaua, sau poti schimba cartile in biblioteca.

“Iti doresc sanatate, fericire si succes”

Memoreaza aceste cuvinte si rosteste-le de fiecare data cand intalnesti pe cineva. Transforma-le intr-o formula de salut. Ai credinta ca aceste cuvinte vor aduce sanatate, fericire si succes tie si intregii tale familii.

ARTICOLUL CONTINUĂ AICI

Le priveşti minute în şir şi tot nu te saturi! 1856, primele imagini cu Bucureştiul! Râul Dâmboviţa este de nerecunoscut... Cutremurător! Bărbatul ăsta a înnebunit de furie! I-a fost ucisă soţia, care era însărcinată, iar el a făcut un gest abs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x