Antena Căutare

Galerie FOTO cu mulți centimetri! Pe la 16 ani, mama se urca pe scaun ca s-o sărute pe frunte! Ekaterina Lisina e femeia cu cele mai lungi picioare din lume

Ekaterina Lisina are 29 de ani, este model și jucătoare profesionistă de baschet. O recomandă înălțimea, care a ajuns undeva pe la doi metri și cinci centimetri. În cifre, 2,05! 

Ekaterina Lisina are 29 de ani, este model și jucătoare profesionistă de baschet. O recomandă înălțimea, care a ajuns undeva pe la doi metri și cinci centimetri. În cifre, 2,05!

Ekaterina Lisina este definiția completă a ceea ce înseamnă să fii înalt sau să ai picioare lungi. Nu cu mult timp în urmă, ea a completat o cerere adresată celor de la Guinness Record, pentru categoria celor mai lungi picioare. Ea susține că picioarele ei măsoară 1,33, iar înălțimea ei totală este de 2,05 cm.

Tânăra n-a trecut niciodată neobservată, a făcut sport de performanță în Rusia, țara de unde provine, dar s-a lansat și in showbiz, căci de mică și-a dorit să fie model.

Desigur, fiind cea mai înaltă femeie din Rusia, succesul nu a întârziat să apară. Singurele sale ”rivale” vin tot din Rusia și sunt colegele sale din echipa de baschet, ale căror picioare măsoară doar cu câțiva centrimetri mai puțin.

”Fălci” nu mai e un rechin, ci americanul care înghite cantități uriașe de mâncare! A devorat 72 de hotdogi în zece minu... Poți să nu plângi? Mai avea încă două săptămâni până la termen, când a simțit o durere ucigătoare: Medicii au văzut mira...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x