Antena Căutare

Galerie foto de tot râsul! Ce au comandat şi ce au primit... Oamenii ăştia nu vor mai cumpăra niciodată nimic de pe internet!

Din ce în cei mai multe persoane aleg să cumpere diferite produse de pe internet. Shopping-ul online te ajută să economiseşti timp, dar nu şi bani dacă e să ne luăm după imaginile de mai jos.

Din ce în cei mai multe persoane aleg să cumpere diferite produse de pe internet. Shopping-ul online te ajută să economiseşti timp, dar nu şi bani dacă e să ne luăm după imaginile de mai jos.

Există o mulțime de site-uri în întreaga lume, acolo unde comercianții pun spre vânzare obiecte din cele mai diverse. De la rochii, electrocasnice, bijuterii sau accesorii și până la cele mai banale obiecte de casă, toate pot fi găsite și cumpărate.

Tristețea vine, însă atunci când scoatem din buzunar sau, în cazul dat, de pe card bani pe care-i aruncăm pe nimicuri...

Diferența dintre reclamă și realitate e colosală...

Seamănă cu un roman SF?! Nu, este realitatea! Umanoidul Sophia, primul robot din lume cu cetățenie. Dialog tulburător: „... Ai noștri cu Loganuri, ai lor cu motociclete demne de Star Wars! Poliția din Dubai, echipată ca în filmele SF...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x