Antena Căutare

GALERIE FOTO: "Sângele apă nu se face!". La 100 de ani, două surori gemene și-au petrecut aniversarea împreună, copilărind. Imaginile sunt inedite!

Surorile gemene, Maria Pignaton Pontin și Paulina Pignaton Pandolfi, se apropie de 100 de ani și au decis că trebuie să își sărbătorească această zi specială împreună. Așadar, au decis să facă o ședință foto inedită. Fotografiile au fost realizate în Ilha do Frade, aflat în orașul Vitória (Brazilia).

Surorile gemene, Maria Pignaton Pontin și Paulina Pignaton Pandolfi, se apropie de 100 de ani și au decis că trebuie să își sărbătorească această zi specială împreună. Așadar, au decis să facă o ședință foto inedită. Fotografiile au fost realizate în Ilha do Frade, aflat în orașul Vitória (Brazilia).

Potrivit fotografului, Camila Lima, ele sunt cele mai în vârstă gemene din Holy Spirit și sunt pe al doilea loc, la nivel național.

"Am hotărât să le fac un cadou, cu ocazia acestei frumoase ședințe foto. Sunt foarte frumoase și simpatice. Nu am întâlnit niciodată pe nimeni atât de bătrân, mai ales gemeni. Merită acest cadou", spune fotograful.

Şeful pe care toată lumea l-ar vrea! Oferă bonsuri de un milion de dolari. “Mi-am spus că un simplu mulţumesc nu este de... Ceaușescu a cântat într-o trupă de rock! Era solist-vocal și îi avea drept concurenți pe Gil Dobrică și pe Mirabela Daue...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x