Antena Căutare

Georgiana, mamă eroină la 42 de ani. Femeia a adus pe lume 20 de copii și nu se oprește aici: ”Dacă Dumnezeu îmi mai dă vreunul, nu voi renunța la el!”

O femeie în vârstă de 42 de ani, din Argeș, este mama cu cei mai mulți copii din România. Femeia a adus pe lume nu mai puțin de 20 de copii, cel mai mare dintre ei având 23 de ani. 

Georgiana, mamă eroină la 42 de ani. Femeia a adus pe lume 20 de copii și nu se oprește aici: ”Dacă Dumnezeu îmi mai dă vreunul, nu voi renunța la el!” Galerie
Georgiana, mamă eroină la 42 de ani. Femeia a adus pe lume 20 de copii și nu se oprește aici: ”Dacă Dumnezeu îmi mai dă vreunul, nu voi renunța la el!” | realitateadearges.net

Georgiana Văcaru trăiește în satul Cotenești, comuna Stoenești, din județul Argeș și se mândrește cu o familie numeroasă, întrucât are 20 de copii.

Primul născut al femeii este un băiat în vârstă de 23 de ani și ultimul bebeluş este o fetiţă care a venit pe lume în urmă cu câteva zile, la început de an 2020, scrie realitateadearges.net.

Ea este mama eroină! De 7 ani se luptă cu sistemul medical să-și trateze fetița bolnavă de autism: ,,Am simțit că mi-am luat 30.000 de palme în jumătate de oră'l

În ultimele două decenii, femeia a fost însărcinată în aproape fiecare an. Toți cei 20 de copii trăiesc și sunt perfecți sănătoși, iar fiul cel mare al femeii s-a și căsătorit, după cum a mărturisit femeia care se află internată la Maternitatea Spitalului Municipal Câmpulung.

Georgiana, mamă eroină la 42 de ani. Femeia a adus pe lume 20 de copii și nu se oprește aici: ”Dacă Dumnezeu îmi mai dă vreunul, nu voi renunța la el!”

Întrebată cum se descurcă cu cei 20 de copii și cum reușește să-i întrețină, femeia a mărturisit că trăiește alături de soțul ei și cei 20 de copii într-o casă cu opt camere, iar principalul lor venit sunt alocațiile copiilor. De asemenea, soțul ei pleacă de două ori pe an la muncă în străinătate, unde lucrează o lună, două, ca să câștige bani pentru ași întreține copiii.

Poșta din Bihor, asaltată de femei pentru a primi ajutoare pentru ”mame eroine”: ”Trebuie să luăm indemnizație de 6-7000 de lei, dar ne mințesc!”

De asemenea, cei doi soți n-au de gând să se oprească aici: „Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, nu îi oprim, Dumnezeu ştie ce se va întâmpla”, spune mămica.

Medicul care a asistat-o la naştere i-a dat asigurări că este sănătoasă şi mai poate să aducă pe lume copii.

A murit după ce a fost în comă patru ani! Motivul i-a făcut pe polițiști să pornească o anchetă: „Este alarmant! Au exis... Mâncarea preferată a lui Popeye - puiul. Răspunsul greşit al unei concurente de la o emisiune TV, recompensat de un lanţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x