Antena Căutare

Gest suprem de iubire! O tânără a emoționat întreaga omenire cu dragostea pentru bunica ei! Gestul său este impresionant!

O tânără din Filipine a reușit să emoționeze o lume întreagă atunci când a făcut un gest impresionant. Este vorba despre Jen Ampler din Filipine, care a decis într-o zi să posteze pe internet poze prin care să demonstreze cât de mult își iubește bunica.

Gest suprem de iubire! O tânără a emoționat întreaga omenire cu dragostea pentru bunica ei! Gestul său este impresionant! Galerie
Povestea este de-a dreptul incredibilă

O tânără din Filipine a reușit să emoționeze o lume întreagă atunci când a făcut un gest impresionant. Este vorba despre Jen Ampler din Filipine, care a decis într-o zi să posteze pe internet poze prin care să demonstreze cât de mult își iubește bunica.

Femeia în vârsta de 98 de ani are dificultăți atunci când vine vorba să se miște, dar Jen are mare grijă de ea.

Mii de volți i-au pătruns în corp și i-au topit fața! Povestea emoționantă a eroului care a făcut transplant de față!

Tânăra s-a pozat cu bunica și apoi a postat un mesja emoționant despre relația frumoasă și puternică pe care o au cele două.

Nepoata își spală bunica, o hrănește și, mai presus de orice, încearcă să îi facă bătrânețea mai frumoasă și mai ușoară.

În scurt timp, mesajul a devenit viral, fiind distribuit de mai bine de 32.000 de ori! Sute de comentarii au apărut de la oameni din întreaga lume.

Aceștia au apreciat în mod deosebit dăruirea tinerei și grija de care dă dovadă pentru bătrână.

Nu i-a venit să creadă! Ce inscripţie a descoperit o femeie pe verigheta purtată de ani buni... Video! Nu, nu e scenă din "Naufragiatul"! O tânără a plătit zeci de euro pe zi doar pentru a fi lăsată pe o in...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x