Antena Căutare

Gestul eroic făcut de câteva asistente medicale, atunci când un cutremur a zguduit maternitatea din temelii. Ce au făcut | VIDEO

Când un cutremur puternic a început să zguduie spitalul din temelii, asistentele medicale aflate atunci pe tură au făcut un gest eroic, de dragul nou-născuților aflați pe secție.

colaj foto cu asistente medicale la cutremurul din taiwan Galerie
Camerele de filmat au surprins ce gest eroic au făcut asistentele medicale | sursa foto: Profimedia

Atunci când un cutremur puternic cu o magnitudine de 7,4 s-a produs și a zduguit maternitatea din temelii, câteva asistente medicale au găsit curajul să facă un gest eroic pe care nu mulți l-ar fi făcut. Camerele de filmat au surprins tot ce s-a întâmplat.

Gestul eroic făcut de câteva asistente medicale, atunci când un cutremur a zguduit maternitatea din temelii. Ce au făcut, fără teamă

Pe 3 aprilie 2024 s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 7,4 ce s-a soldat cu 16 morți și peste 1000 de răniți, clădiri afectate, tuneluri blocate din cauza aluncărilor de teren și drumuri ce necesită intervenții din partea autorităților. Sute de persoane au fost timp de mai multe zile izolate în munţii din estul insulei, drumurile fiind blocate de alunecări de teren şi căderi de pietre.

Citește și: O asistentă medicală este criticată pentru că ar purta ținute prea indecente la spital. Cum arată tânăra, de fapt

Cutremurul a fost cel mai puternic din Taiwan, după un cutremur de magnitudinea 7,6 în 1999. Totuși, dacă atunci au fost 2.400 de morți, la cel produs în aprilie s-au înregistrat doar 16 decese, totul datorită unor reglementăti antiseimice mai stricte aplicate în Taiwan, ce par că au evitat o catastrofă mai gravă de această dată.

Cutremurul cu magnitudinea de 7,4 care a lovit Taiwanul pe 3 aprilie a adus în atenția presei și un fapt eroic făcut de asistentele medicale de la o maternitate din centrul Taipeiului (Taiwan).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imediat ce au început trepidaţiile, trei asistente medicale și-au învins teama și s-au repezit să fixeze cu mâinile paturile copiilor abia născuți în maternitatea Ma Cherie din centrul Taipeiului. Au apropiat paturile și au încercat să minimizeze cât mai mult mișcările, pentru ca cei mici să nu fie afectați. Alte asistente au mai venit să ajute, deși se vede clar că sunt speriate.

Personalul medical a pus salvarea nou-născuților mai presus decât propria viață și panica nu a fost lăsată să le afecteze decizia, pe moment.

Citește și: O asistentă medicală a „topit” 50 de kilograme, folosind propriul său regim de slăbit. Ce dietă a urmat

Camerele de supraveghere montate în respectiva încăpere au surprins întregul fapt eroic din maternitate, iar imaginile au ajuns ulterior pe internet și au devenit virale, stârnind numeroase laude și reacții de admirație de la oameni din întreaga lume.

„Eroine”, „Respect pentru acești îngeri”, „Una dintre femei e clar foarte speriată, dar pune viața nou-născuților mai presus decât siguranța personală”, „Asistentele merită o medalie”, „Adevărații supereroi”, „Miracol”, iată doar o parte dintre comentariile transmise de internauți pe YouTube, în dreptul imaginilor cu pricina.

Ce bilet a putut să primească o mamă de la vecinul ei. Femeia a pozat totul și a arătat dovada. Ce a spus despre copiii ... O femeie a dezvăluit faptul că, după ce sora ei a murit, mama ei a pus-o să se mărite cu soțul acesteia și să crească și...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x