Antena Căutare

Gesturile care fac fac moartea mai frumoasă. Un american a descoperit un bilet scris de soția sa cu puțin timp înainte e a trece în lumea de dincolo!

Jimmy și Billie Breland au petrecut împreună 60 de ani. În 2015, femeia a pierit, lăsând un gol uriaș în viața celui care i-a fost alături atâta amar de vreme

Jimmy și Billie Breland au petrecut împreună 60 de ani. În 2015, femeia a pierit, lăsând un gol uriaș în viața celui care i-a fost alături atâta amar de vreme. Numai că Billie, marea iubire a vieții lui, n-a plecat în lumea de dincolo fără să se asigure că soțul său va găsi un motiv serios pentru a-și duce existența în continuare.

La câteva zile de la trecerea în neființă a femeii, Jimmy încerca să-i așeze lucruruile în ordine, iar atunci când a căutat în portofel a găsit un bilet. A crezut în primă fază că e un lucru banal, însă după ce l-a privit cu atenție și-a dat seama că era un mesaj pe care Billie i-l scrisese cu puțin timp înainte de a pleca din această lume.

„Te rog, nu plânge pentru că am murit. Zâmbește pentru că am trăit. Știi că am ajuns într-un loc mai bun și mai știi că ne vom întâlni din nou. O să ne vedem dincolo!!”, a scris femeia pe bilet.

Ce se întâmplă cu contul de Facebook după ce mori și ce opțiuni ai?... Bărbați, indiferent cât de urâți sunteți, nu vă pierdeți speranța. Lumea e plină de minuni!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x