Antena Căutare

Ghidul femeilor chibzuite te învață cum e bine! Ce greșeli faci atunci când mergi la shopping?

Ghidul femeilor chibzuite are un capitol dedicat special cumpărăturilor. Iată cele mai frecvente greșeli pe care le fac reprezentantele sexului frumos, când merg la shopping.

Ghidul femeilor chibzuite are un capitol dedicat special cumpărăturilor. Iată cele mai frecvente greșeli pe care le fac reprezentantele sexului frumos, când merg la shopping.

Faci cumpărături la sfârșit de program

E destul de nepoliticos să forțezi angajații magazinelor să țină magazinul deschis pentru tine și nici nu e eficient să faci cumpărături pe fugă.

Cumperi haine pe mărimea la care vrei să ajungi

Da, poate unele persoane văd o motivație să slăbească pentru a încăpea în pantalonii mărimea 36 când ele au mărimea 42. Dar, să fim serioși, e ca și cum ai arunca banii pe fereastră. Fii realistă!

Nu probezi hainele înainte să le cumperi

Fiecare magazin folosește alte numere, așa că un 40 dintr-un magazin s-ar putea să fie un 38 în altul. În plus, anumite articole de îmbrăcăminte vin altfel pe tine decât pe manechinul de plastic din mijlocul magazinului.

Cumperi pentru că e la reducere

Da, perioada de reduceri este fantastică, dar ai grijă să nu ajungă să cumperi lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie sau nu ți se potrivesc ca stil.

Cumperi doar de dragul de a cumpăra

Ok, nu ai găsit ceva ce ți-a plăcut. Asta nu înseamnă că trebuie să faci compromisuri și să cumperi ceva ce nu ți-a plăcut 100%, arată unica.ro.

Vii îmbrăcată la shopping în haine nepotrivite

Înainte să mergi la cumpărături trebuie să te gândești bine cum te vei îmbrăca acolo. Alege haine pe care le poți dezbrăca și îmbrăca ușor. Vei economisi timp în cabina de probă.

Omenirea a intrat într-o nouă epocă! Oamenii de știință nu vor să recunoască asta, dar adevărul este evident!... Fetița crescută de câini face senzație pe internet! Patrupedele au grijă de ea de parcă ar fi puiul lor! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x