Antena Căutare

Google îți spune dacă suferi de boli de inimă. Cum ne va conduce tehnologia în viitor

Inteligența artificială va conduce lumea. Aceasta este concluzia la care au ajuns mulți cercetători. De altfel, recent, un bărbat care susține că este un călător în timp a prezis că vom fi conduși de roboți în viitor. specialiștii cred că spune adevărul căci a fost supus unui test de detectare a minciunilor.

Inteligența artificială va conduce lumea. Aceasta este concluzia la care au ajuns mulți cercetători. De altfel, recent, un bărbat care susține că este un călător în timp a prezis că vom fi conduși de roboți în viitor. specialiștii cred că spune adevărul căci a fost supus unui test de detectare a minciunilor.

Google anunţă dezvoltarea unui algoritm de inteligenţă artificială care poate depista problemele cardiace prin scanarea ochiului.

Subsidiara de tehnologie medicală Verily a celor de la Google a descoperit o noua cale prin care problemele cardiace pot fi depistate din timp, cu ajutorul inteligenţei artificiale.

Prin compararea rezultatului unei scanări a fundului de ochi cu o vastă bază de date, AI-ul poate depista pacienţii care prezintă risc sau au suferit deja accidente cardiace, tehnica bazându-se pe ample cercetări în domeniu.

Prin scanarea fundului de ochi, care este populat de numeroase vase sânge, se poate crea o imagine de ansamblu a stări generale de sănătate. Prin intermediul sistemului dezvoltat de Verily, un medic îți poate afla vârsta, presiunea arterială, dacă ești sau nu fumător și nu numai.

Foto: pixabay.com

O şoferiţă și-a scos mașina din parcare în zbor! Cum a reușit femeia să facă o astfel de minune! (VIDEO)... De ce să alegi să scrii cu stiloul?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x