Google vine în ajutorul persoanelor cu probleme de sănătate. Noua opțiune Google Maps

Google a conceput o opțiune extrem de utilă persoanelor cu dizabilități. Gigantul a adăugat opţiunea „wheelchair accessible” în aplicaţia Google Maps. Aceasta permite optimizarea rutelor de tranzit în zonele marilor oraşe, ţinând cont de facilităţile oferite de mijloacele de transport în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi.

Google a conceput o opțiune extrem de utilă persoanelor cu dizabilități. Gigantul a adăugat opţiunea „wheelchair accessible” în aplicaţia Google Maps. Aceasta permite optimizarea rutelor de tranzit în zonele marilor oraşe, ţinând cont de facilităţile oferite de mijloacele de transport în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi.

Calcularea rutei de tranzit va ţine cont de factori cum ar fi prezenţa mijloacelor de transport cu rampă de acces pentru cărucioare şi lifturi la intrarea în staţiile de metrou.

Citește și Cele mai ciudate imagini descoperite prin Google Earth

Pentru folosirea acestei opţiuni este necesar să introducem adresa dorită în Google Maps şi să folosim butonul „Directions”. Apoi, alegem modul „Public Transportation” şi apoi folosim butonul „Options” pentru a bifa „wheelchair accesible”, așa cum informează go4it.

În scurt timp, opțiunea va fi introdusă și în România, dar deocamdată, aceasta este adăugată doar pentru oraşele Londra, New York, Tokyo, Mexico City, Boston şi Sydney.

Google vine în ajutorul persoanelor cu probleme de sănătate. Noua opțiune Google Maps

Simultan, Google a actualizat şi imaginile Street View pentru facilita planificarea în avans a traseului de călătorie, ţinând cont de potenţiale obstacole care nu sunt imediat aparente pe hărţile Google Maps.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri