Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Google vine în ajutorul persoanelor cu probleme de sănătate. Noua opțiune Google Maps

Google a conceput o opțiune extrem de utilă persoanelor cu dizabilități. Gigantul a adăugat opţiunea „wheelchair accessible” în aplicaţia Google Maps. Aceasta permite optimizarea rutelor de tranzit în zonele marilor oraşe, ţinând cont de facilităţile oferite de mijloacele de transport în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi.

Google a conceput o opțiune extrem de utilă persoanelor cu dizabilități. Gigantul a adăugat opţiunea „wheelchair accessible” în aplicaţia Google Maps. Aceasta permite optimizarea rutelor de tranzit în zonele marilor oraşe, ţinând cont de facilităţile oferite de mijloacele de transport în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi.

Calcularea rutei de tranzit va ţine cont de factori cum ar fi prezenţa mijloacelor de transport cu rampă de acces pentru cărucioare şi lifturi la intrarea în staţiile de metrou.

Citește și Cele mai ciudate imagini descoperite prin Google Earth

Pentru folosirea acestei opţiuni este necesar să introducem adresa dorită în Google Maps şi să folosim butonul „Directions”. Apoi, alegem modul „Public Transportation” şi apoi folosim butonul „Options” pentru a bifa „wheelchair accesible”, așa cum informează go4it.

În scurt timp, opțiunea va fi introdusă și în România, dar deocamdată, aceasta este adăugată doar pentru oraşele Londra, New York, Tokyo, Mexico City, Boston şi Sydney.

Google vine în ajutorul persoanelor cu probleme de sănătate. Noua opțiune Google Maps

Simultan, Google a actualizat şi imaginile Street View pentru facilita planificarea în avans a traseului de călătorie, ţinând cont de potenţiale obstacole care nu sunt imediat aparente pe hărţile Google Maps.

Recomandari