Antena Căutare

Gradina zoologica pentru animalele homosexuale, in San Francisco!

Oficialitatile din San Francisco, unul dintre orasele americane cu o numeroasa comunitate de homosexuali, isi extind vederile liberale si in directia animalelor. Concret, in urbea californiana va fi deschisa, in primavara lui 2012, prima gradina zoologica destinata animalelor homosexuale!

"Societatea noastra este diversa, la fel si lumea animala. De ce sa nu ii dam sansa de a-si exprima diversitatea?", s-a intrebat retoric Lionel Wibberly, directorul viitorului stabiliment destinat animalelor gay.

Protestele nu au intarziat sa apara, Keith Noron, presedintele National Ethics Association, un grup crestin fundamentalist, fiind de parere ca "nu ar trebui cheltuite sute de mii de dolari pentru un fenomen ofensator, artificial si care constituie un sacrilegiu absolut traumatizant la adresa copiilor. Chiar ne dorim ca fiii nostri sa asiste la un spectacol carnal oferit de doua zebre de acelasi sex?"

Iar pentru ca tacamul sa fie complet, conform Huffington Post, vizitatorii homosexuali, bisexuali sau lesbiene ai ineditei gradinii zoologice vor avea o reducere de 10 la suta la biletele de intrare.

Sursa: Jurnalul National

Foto: myawardmovie.com

VIDEO! O caprioara a dat buzna intr-un restaurant din SUA... VIDEO! 11.11.11, inca o Apocalipsa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x