Antena Căutare

Observator special: Grafologia, stiinta care "tradeaza" totul despre noi

Mihai Eminescu era un tip dur, iar Regina Maria era de un calm imperturbabil! O spun grafologii... "Cititorii in scris" au ajuns la aceasta concluzie dupa ce au privit semnaturile celor doua personalitati.

De aici, concluzia ca orele de caligrafie din scoala primara nu au fost puse acolo de amorul artei, ci ca sa ne invete sa scriem cat mai frumos si mai armonios.

Grafologia: stiinta care poate spune totul despre noi, chiar si in lipsa noastra. Este asadar suficienta o semnatura sau cateva cuvinte scrise pe o bucata de hartie, pentru ca expertii in acest domeniu sa isi dea seama de personalitatea autorului.

Din punct de vedere grafologic, Regina Maria era prudenta, sensibila, perfectionista si era capabila sa-si stapaneasca perfect reactiile. In plus, stia sa-si evidentieze statutul.

Un alt exemplu ar fi Adrian Nastase, al carui scris exceleaza prin armonie si denota inteligenta si tendinta catre actiune.

Mihai Eminescu - "Luceafarul poeziei romanesti" - era departe de romanticul incurabil pe care ni-l putem imagina din clasica sa fotografie cu parul dat peste cap si privind in zare. Eminescu era un dur, chiar daca mai mult cu el insusi, era un om intransigent.

Apropo de Eminescu, acum 147 de ani... poetul debuta in "Familia"!

Observator Special: Magazinele cu haine second-hand au devenit tot mai atractive din cauza crizei ... Actrita Audrey Hepburn apare intr-o reclama recenta la ciocolata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x