Antena Căutare

Greta Thunberg, discurs în lacrimi în fața liderilor ONU: „Totul este greşit! Nu ar trebui să mă aflu aici...Cum îndrăzniți?!”

Adolescenta suedeză de 16 ani, Greta Thunberg, le-a reproşat liderilor mondiali că au dat greş în lupta lor împotriva modificărilor climatice şi a solicitat acestora să intervină până nu e prea târziu.

Adolescenta suedeză de 16 ani, Greta Thunberg, le-a reproşat liderilor mondiali că au dat greş în lupta lor împotriva modificărilor climatice şi a solicitat acestora să intervină până nu va fi prea târziu.

După acest şir de atacuri, activista nu şi-a ascuns dezamăgirea în momentul în care la sediul ONU şi-a făcut apariţia şi Donald Trump.

Într-o înregistrare video, se vede cum liderul de la Casa Albă pare să o ignore total pe tânăra scandinavă aflată la câţiva metri în spatele său.

În timpul discuţilor de la sediul ONU, în capitala Washington D.C., un grup de protestatari a reuşit să bulverseze traficul la o oră de vârf după ce a parcat o barcă cu pânze în mijlocul unei intersectii aglomerate.

„Totul este greşit! Nu ar trebui să mă aflu aici, ar trebui să fiu la şcoală, de cealaltă parte a oceanului. Cum îndrăzniţi? Mi-aţi furat visele şi copilăria cu vorbele voastre goale. (...) Oamenii suferă, mor. Ecosisteme întregi se prăbuşesc. Ne aflăm la începutul unei extincţii în masă, iar voi discutaţi numai despre bani şi basme despre creştere economică eternă? Cum îndrăzniţi?”, a fost mesajul Gretei Thunberg.

Cimabue - Operă de artă în valoare de șase milioane de euro, descoperită în bucătăria unei bătrâne... A fost nevoit să mănânce cioburi și baterii ca să supraviețuiască! Acum Walter este un cățel sănătos și plin de viață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x