Antena Căutare

Groaza in China: un animal ,,modificat genetic" umbla liber pe strazile orasului Xiangxiang!

Locuitorii orasului Xiangxiang din China au trecut prin momente de groaza cand s-au trezit cu un animal "modificat genetic" la picioarele lor, in miezul zilei, pe strada. Animalul misterios seamana la corp cu un porc, are pielea roz cu pete si o coama asemanatoare cu cea a unui cal, alba.

Animalul ciudat nu poate fi decat rezultatul unui experiment genetic, sustin locuitorii orasului chinez. Xiangaxiang este localizat langa o serie de unitati de cercetare si laboratoare medicale, motiv pentru care oamenii sunt convinsi ca este un animal scapat din acele incinte.

Politia, in schimb, s-a grabit sa potoleasca zvonurile; ei sustin ca animalul este de fapt un caine, din rasa Chinezesc cu creasta, una dintre cele mai scumpe rase din lume : "Este cu siguranta un caine, si unul scump chiar", relateaza Daily Mail. Bizarul animal ar putea fi un candidat serios la concursul "Cel mai urat caine din lume", dupa ce predecesorul sau, Yoda, a murit la varsta de 15 ani.

sursa foto: omniworlds.com

Lucrare "temeinica": Groapa de jumatate de metru, langa Guvern, pe o strada proaspat asfaltata... Un inotator fara maini si picioare a traversat stramtoarea Bering...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x